Εγχειρίδιο Δημιουργού

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να πουλήσεις τη δουλειά σου online

Όλα τα άρθρα

Η Playful Sense (κατά κόσμον Bικτώρια Μπούκουρα, δημιουργός του επιτυχημένου brand! ) μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας της συλλέγοντας για εμάς χρήσιμες πληροφορίες &
25 Μαΐου 2022
1. Eπίλεξε την ασφαλέστερη συσκευασία για το προϊόν σου. Το ταξίδι του δέματός σου ξεκινά μόλις το παραδώσεις στη μεταφορική εταιρία!
27 Οκτωβρίου 2021
Η αλήθεια είναι πως πολλοί μόνο στη ιδέα και στην προοπτική να αποκτήσουν τη ‘δική τους επιχείρηση’ γεμίζουν με συναισθήματα περιφάνειας &
06 Ιουλίου 2021
... Και ναι, ήρθε η στιγμή που είσαι έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα για το brand σου, να κάνεις έναρξη της ατομικής σου επιχείρισης!
09 Ιουλίου 2021
Παρά την αδιάκοπή σου προσπάθεια και την ειλικρινή σου επιθυμία και στόχο κάθε πελάτης να μένει εξαιρετικά ευχαριστημένος από το δέμα του, δυστυχώς, είναι δεδομένο πως σε κάποια παραγγελία τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν κατ’ευχήν και το κατάστημά σου θα λάβει την πρώτη του κακή αξιολόγηση.
15 Ιουνίου 2021
Στο customer service του jamjar καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες μηνύματα που αφορούν στα ζητήματα διαχείρισης των πελατών σας και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της διαδικασίας εκτέλεσης και αποστολής των παραγγελιών.
15 Ιουνίου 2021
Στο μαγικό κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και των κοινωνικών μέσων κάθε δευτερόλεπτο κατακλυζόμαστε από εικόνες, σχήματα και χρώματα που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μας τραβάνε την προσοχή.
28 Μαΐου 2021
Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του παζλ που ονομάζεται branding είναι, φυσικά, το όνομα και το λογότυπο της μάρκας.
20 Μαΐου 2021
Τι είναι hashtag;  Τα hashtags είναι μια λέξη ή φράση που συνοδεύεται από το σύμβολο της δίεσης «#» και χρησιμοποιείται στα Social Media για να δηλώσουμε σε τί θέμα αναφέρεται ένα post.
13 Μαΐου 2021
Πέραν του σωστού τίτλου και της αναλυτικής περιγραφής που πρέπει να συνοδεύει κάθε ανάρτησή σου (listing), πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας που καθορίζει το αν ένα προϊόν θα έχει τελικά πωλήσεις είναι οι ετικέτες του.
22 Απριλίου 2021
Μαζί με τη σωστή φωτογραφία, η ορθή επιλογή τίτλου αποτελεί και αυτή έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας ενός προϊόντος σε ένα marketplace.
14 Απριλίου 2021
Αν και είμαστε σίγουροι πως λατρεύεις να δημιουργείς νέα μοναδικά προϊόντα με μεράκι και αγάπη, δεν είμαστε το ίδιο σίγουροι πως αγαπάς να φωτογραφίζεις τα προϊόντα σου.
06 Απριλίου 2021