μενού

jamjar

HARISMAsoap

  • ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
  • Ανοιχτό από 10 Φεβ 2022
  • 16 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Με λένε Μαρία Δώνη, διαμένω στην Νέα Αρτάκη. Στα σαπούνια μου έδωσα την ονομασία ΗARISMA εξ αιτίας της αγαπημένης μου κόρης που ακούει στο όνομα Χάρις.
Όλα τα σαπούνια μου είναι πιστοποιημένα, παρασκευάζονται από αγνό ελαιόλαδο και φυτικά έλαια υψηλής ποιότητας. Για τον αρωματισμό τους χρησιμοποιώ αρώματα και αγνά αιθέρια έλαια. Δεν χρησιμοποιώ ζωικά λίπη, σαπωνόμαζες ούτε συντηρητικά ή άλλες ερεθιστικές ουσίες, αλλά μόνο φυσικά συστατικά που είναι κατάλληλα και ωφέλιμα για το δέρμα.
Τα σαπούνια μου είναι 100% χειροποίητα από την παρασκευή μέχρι την συσκευασία με παραδοσιακό τρόπο και ακολουθώ την ψυχρή μέθοδο ως διαδικασία παρασκευής που βοηθά τα φυσικά συστατικά του σαπουνιού να διατηρούν ανέπαφα τα πολύτιμα στοιχεία τους που είναι επωφελή για το δέρμα και τα μαλλιά.
Θέλοντας να δείξω την ευαισθησία μου στο μεγάλο περιβαλλοντικό πρόβλημα που έχει προκύψει από την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του φοινικέλαιου από τις βιομηχανίες, που έχει ως αποτέλεσμα την αποψίλωση τεράστιων εκτάσεων δασών, δεν χρησιμοποιώ το φοινικέλαιο, το φοινικοπυρηνέλαιο ή κρυμμένα παράγωγά τους στα σαπούνια μου, κάνοντάς τα πιο φιλικά στο περιβάλλον.
Τέλος, είμαστε περήφανοι που γίναμε μέλη της παγκόσμιας περιβαλλοντικής οργάνωσης 1% for the Planet.

Δημιουργός
ΜΑΡΙΑ ΔΩΝΗ
Ρώτησε τον δημιουργό

HARISMAsoap

12 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!