Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

HARISMAsoap

(4)
  • ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
  • Ανοιχτό από 10 Φεβ 2022
  • 31 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Με λένε Μαρία Δώνη, διαμένω στην Νέα Αρτάκη. Στα σαπούνια μου έδωσα την ονομασία ΗARISMA εξ αιτίας της αγαπημένης μου κόρης που ακούει στο όνομα Χάρις.
Όλα τα σαπούνια μου είναι πιστοποιημένα, παρασκευάζονται από αγνό ελαιόλαδο και φυτικά έλαια υψηλής ποιότητας. Για τον αρωματισμό τους χρησιμοποιώ αρώματα και αγνά αιθέρια έλαια. Δεν χρησιμοποιώ ζωικά λίπη, σαπωνόμαζες ούτε συντηρητικά ή άλλες ερεθιστικές ουσίες, αλλά μόνο φυσικά συστατικά που είναι κατάλληλα και ωφέλιμα για το δέρμα.
Τα σαπούνια μου είναι 100% χειροποίητα από την παρασκευή μέχρι την συσκευασία με παραδοσιακό τρόπο και ακολουθώ την ψυχρή μέθοδο ως διαδικασία παρασκευής που βοηθά τα φυσικά συστατικά του σαπουνιού να διατηρούν ανέπαφα τα πολύτιμα στοιχεία τους που είναι επωφελή για το δέρμα και τα μαλλιά.
Θέλοντας να δείξω την ευαισθησία μου στο μεγάλο περιβαλλοντικό πρόβλημα που έχει προκύψει από την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του φοινικέλαιου από τις βιομηχανίες, που έχει ως αποτέλεσμα την αποψίλωση τεράστιων εκτάσεων δασών, δεν χρησιμοποιώ το φοινικέλαιο, το φοινικοπυρηνέλαιο ή κρυμμένα παράγωγά τους στα σαπούνια μου, κάνοντάς τα πιο φιλικά στο περιβάλλον.
Τέλος, είμαστε περήφανοι που γίναμε μέλη της παγκόσμιας περιβαλλοντικής οργάνωσης 1% for the Planet.

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
ΜΑΡΙΑ ΔΩΝΗ
Ρώτησε τον δημιουργό

Αξιολογήσεις Πελατών

5.0
(4)
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0
Δες όλες τις αξιολογήσεις
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!