Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

woodnack

  • ΠΥΛΑΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Ανοιχτό από 14 Νοε 2016
  • 12 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

ξύλινα χειροποίητα παιχνίδια και άλλα...

Χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια
Το WoodNack είναι ένα εργαστήριο που φτιάχνει όμορφα ξύλινα παιχνίδια.
Μετά από μερικά χρόνια στο εμπόριο των παιχνιδιών, περισσότερα στην κατασκευή ξύλινων πραγμάτων και με τις σπουδές στην Δασοπονία, όλες αυτές οι γνώσεις έρχονται να ενωθούν και να δημιουργήσουν ξύλινα παιχνίδια.
Παιχνίδια που πληρούν περιβαλλοντικούς κανόνες και τους κανονισμούς της ΕΕ για τα παιχνίδια. Αλλά πάνω απ 'όλα παιχνίδια που ικανοποιούν την ανάγκη των παιδιών για να παίξουν, την επιβεβαίωση των γονέων για ένα καλό και ασφαλές παιχνίδι και για μένα τη χαρά να κάνω κάτι που αξίζει.
To WoodNack προσπαθεί να δημιουργήσει φιλικά για τα παιδιά παιχνίδια, κυρίως με συμπαγές ξύλο ως υλικό των δημιουργιών. Το ξύλο προέρχετε από αειφορικά διαχειριζόμενα δάση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, κυρίως έλατα και πεύκα. Αυτή η επιλογή έγινε επειδή είναι ελαφρύ σε βάρος ξύλο με όμορφα νερά, απαλά χρώματα και ζωντανό υφή. Η ελάχιστη δυνατή κατεργασία βοηθά ώστε να μην χαθούν από βιομηχανικά εργαλεία η υφή και τα χρώματα του ξύλου. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα ότι τίποτα δεν είναι απολύτως όμοιο με κάτι άλλο. Επειδή το ξύλο, ως ζωντανό υλικό έχει τα δικά του "ελαττώματα" τα οποία δε θέλουμε να "πετάξουμε" αλλά να δημιουργήσουμε μαζί τους. Η χειροποίητη παραγωγή βοηθά να δωθεί σε κάθε κομμάτι ξύλου και στη συνέχεια του παιχνιδιού το δικό του μοναδικό μονοπάτι και ζωή. Μοναδικά παιχνίδια, όπως κάθε τι στη φύση. Έτσι, το κάθε παιδί έχει το δικό του παιχνίδι.
Επίσης κόλλες, βερνίκια και χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι με βάση το νερό, υδατο-διαλυτά και οικολογικά έτσι ώστε να είναι συμβατές με το σκοπό μας.
Φέρνοντας φυσικά υλικά κοντά στα παιδιά, χωρίς κανένα κίνδυνο, να φέρουμε τα παιδιά κοντά στη φύση.
www.woodnack.eu

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ
Ρώτησε τον δημιουργό

woodnack

9 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!