μενού

jamjar

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Τρίτη 07 Δεκεμβρίου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Θα χρειαστεί να λείψω από την έδρα μου αυτό το διάστημα. Σας ευχαριστώ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ

  • ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  • Ανοιχτό από 4 Μαρ 2021
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες Δημιουργίες στον Ξυλότορνο.

Wood Art Pol.
Γειά σας Φίλες και Φίλοι. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στον ΄΄χώρο μου΄΄. Καλή περιήγηση. Το μεράκι και η αγάπη μου για τα Ξύλα και τις κατασκευές, με παρέσυραν στις ''στροφές'' του Ξυλότορνου, όπου τον ελεύθερο χρόνο μου, δημιουργώ και δίνω Ζωή σε άμορφα κουτσουράκια. Δημιουργίες που γίνονται από το πιο όμορφο υλικό της Φύσης το Ξύλο, το οποίο παραμένει ζωντανός Οργανισμός όσα Χρόνια και αν περάσουν. Ψάχνω και επιλέγω τα Ξύλα που δουλεύω με περίεργα σχήματα, σχισμές, ανοίγματα, με πολλούς Ρόζους και ηθελημένα κάποιες ατέλειες για να δημιουργήσω όσο το δυνατόν πρωτότυπα και μοναδικά έργα. Όλες αυτές οι επιδιωκόμενες ''ατέλειες'' που έχουν κάποια κομμάτια [που δεν είναι ελαττώματα], προσδίδουν την ομορφιά που επιδιώκω. Η φύση πολλές φορές σοφά αφήνει "ατέλειες" ώστε να δημιουργήσουμε εμείς...
Η μοναδικότητα, οι φόρμες, οι αποχρώσεις και τα ''νερά'' του Ξύλου χαρακτηρίζουν τα έργα μου σαν μοναδικά κομμάτια.
Για το τελείωμα των έργων μου χρησιμοποιώ Μελισσοκέρι, Φαρμακευτικό Παραφινέλαιο, γυαλιστικές αλοιφές, Κερί Καρναούμπα κ.λ.π. Διακοσμήστε και ομορφύνετε χώρους του Σπιτιού σας, το εξοχικό σας και τον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς επίσης προσφέρετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα, μοναδικές χειροποίητες ξύλινες δημιουργίες. Ξύλα που συνήθως δουλεύω είναι Αροκάρια, Ευκάλυπτο, Κέδρο, Καρυδιά, Αχλαδιά, Ελιά, Μουριά, Πλατάνι, Κυπαρίσσι, Οξιά, Χαρουπιά, Αλμυρίκι, Κερασιά κ.λ.π. Τα νούμερα που γράφω αναλυτικά για κάθε έργο όσο αφορά την Διάμετρο και το Ύψος του, αντιστοιχούν πάντα στις μεγαλύτερες διαστάσεις του κομματιού. Όλα τα έργα μου είναι για διακοσμητική χρήση, άμεσα διαθέσιμα και δεν είναι δυνατόν να αναπαραχθούν.
Δεν πλένονται και καθαρίζονται με στεγνό πανί.
Μπορείτε να με βρείτε επίσης και στο instagram: https://www.instagram.com/wood_art_pol.spartinos/?hl=el

Δημιουργός
Θεόδωρος Σπαρτινός
Ρώτησε τον δημιουργό

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ

47 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!