μενού

jamjar

vivart.jewelry

(8)
  • Αλμυρός-Μαγνησίας
  • Ανοιχτό από 11 Φεβ 2019
  • 37 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Κοσμήματα εμπνευσμένα μέσα από την τέχνη και τη ζωή. --www.vivart.gr

Vivart --> Viva (Ζωή) & Art (Τέχνη)

Σε όσους λοιπόν γνώρισαν το foru (for you), αποφασίσαμε μετά από πολύ σκέψη, καλή διάθεση και δουλειά να συνεχίσουμε, να πράξουμε και να εξελίξουμε τη φράση:

τα Όνειρα θέλουν Δύναμη και Πείσμα.

Δύναμη γιατί πρέπει να βρεις το κουράγιο να αντιληφθείς πως θα δημιουργήσεις το όνειρό σου και Πείσμα γιατί βρίσκεις τον τρόπο και το πραγματοποιείς. Του δίνεις "σάρκα και οστά" και βήμα-βήμα αυτό μεγαλώνει.

Και έτσι γεννήθηκε το Vivart από το viva που σημαίνει ζωή (στα ιταλικά) και art που σημαίνει τέχνη (στα αγγλικά). Γιατί μέσα από τη ζωή δημιουργείται η τέχνη και μέσα από μία όμορφη τέχνη κάνεις πιο όμορφη τη ζωή. Ας είναι δύο λέξεις που προέρχονται από διαφορετικές γλώσσες. Τι σημασία έχει? Το διαφορετικό ενώθηκε και δημιούργησε κάτι όμορφο, εύκολο ώστε να μην το ξεχάσεις ποτέ.

Έχοντας κοντά σου ανθρώπους που σε αγαπούν, σου δίνουν ώθηση και κουράγιο, λέγοντάς σου : "σου ταιριάζει","να το κάνεις", "θα τα καταφέρεις", έτσι ελπίζεις, προχωράς, πράττεις. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δε θα μπορούσες να κάνεις κανένα βήμα, και να χτίσεις το όνειρό σου, γιατί ο κάθε ένας βάζει το μικρό του λιθαράκι. Αυτό είναι ομάδα, γιατί μόνος του δεν κατάφερε κανένας τίποτα.

Αυτή λοιπόν την αγάπη για την προσπάθεια ερχόμαστε εμείς να σας παρουσιάσουμε.την αγάπη για τη δημιουργία, για τη σύνθεση απλών υλικών, ώστε να δημιουργηθεί κάτι όμορφο για να "δια-κοσμήσετε" τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.vivart.gr
Facebook page : www.facebook.com/vivart.jewelry/
Instagram page : @vivart.jewelry

Δημιουργός
Δήμητρα Γκουντάρα
Ρώτησε τον δημιουργό

vivart.jewelry

94 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!