Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

vivart.jewelry

(8)
  • Αλμυρός-Μαγνησίας
  • Ανοιχτό από 11 Φεβ 2019
  • 37 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Κοσμήματα εμπνευσμένα μέσα από την τέχνη και τη ζωή. --www.vivart.gr

Vivart --> Viva (Ζωή) & Art (Τέχνη)

Σε όσους λοιπόν γνώρισαν το foru (for you), αποφασίσαμε μετά από πολύ σκέψη, καλή διάθεση και δουλειά να συνεχίσουμε, να πράξουμε και να εξελίξουμε τη φράση:

τα Όνειρα θέλουν Δύναμη και Πείσμα.

Δύναμη γιατί πρέπει να βρεις το κουράγιο να αντιληφθείς πως θα δημιουργήσεις το όνειρό σου και Πείσμα γιατί βρίσκεις τον τρόπο και το πραγματοποιείς. Του δίνεις "σάρκα και οστά" και βήμα-βήμα αυτό μεγαλώνει.

Και έτσι γεννήθηκε το Vivart από το viva που σημαίνει ζωή (στα ιταλικά) και art που σημαίνει τέχνη (στα αγγλικά). Γιατί μέσα από τη ζωή δημιουργείται η τέχνη και μέσα από μία όμορφη τέχνη κάνεις πιο όμορφη τη ζωή. Ας είναι δύο λέξεις που προέρχονται από διαφορετικές γλώσσες. Τι σημασία έχει? Το διαφορετικό ενώθηκε και δημιούργησε κάτι όμορφο, εύκολο ώστε να μην το ξεχάσεις ποτέ.

Έχοντας κοντά σου ανθρώπους που σε αγαπούν, σου δίνουν ώθηση και κουράγιο, λέγοντάς σου : "σου ταιριάζει","να το κάνεις", "θα τα καταφέρεις", έτσι ελπίζεις, προχωράς, πράττεις. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δε θα μπορούσες να κάνεις κανένα βήμα, και να χτίσεις το όνειρό σου, γιατί ο κάθε ένας βάζει το μικρό του λιθαράκι. Αυτό είναι ομάδα, γιατί μόνος του δεν κατάφερε κανένας τίποτα.

Αυτή λοιπόν την αγάπη για την προσπάθεια ερχόμαστε εμείς να σας παρουσιάσουμε.την αγάπη για τη δημιουργία, για τη σύνθεση απλών υλικών, ώστε να δημιουργηθεί κάτι όμορφο για να "δια-κοσμήσετε" τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.vivart.gr
Facebook page : www.facebook.com/vivart.jewelry/
Instagram page : @vivart.jewelry

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Δήμητρα Γκουντάρα
Ρώτησε τον δημιουργό

vivart.jewelry

29 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!