Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Time -machine.gr

  • Ηρακλειο Κρητης
  • Ανοιχτό από 12 Ιουν 2024
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Τime -Μachine.gr , Ρολόγια και διακοσμητικά τοίχου από ανακυκλώσιμους δίσκους βινυλίου

ΣΤο time -machine.gr θα βρείτε Ρολόγια και διακοσμητικά τοίχου από ανακυκλώσιμους δίσκους βινυλίου
Είναι έργα εσωτερικής διακόσμησης, τα οποία εξελίσσονται συνεχώς μέσα από τις δικές σας προτάσεις και την δική μας ανάγκη να ξυπνήσουμε μνήμες μιας άλλης εποχής.
Το παλιό βινύλιο ξαναζωντανεύει μέσα από σχέδια παρμένα από μεγάλες στιγμές της μουσικής βιομηχανίας , μας μεταφέρουν σε εικόνα τον ηχο τους τον οποίο δυστυχώς δεν είναι σε θέσει να αναπαράγουν ποια , προσαρμοσμένα για να ικανοποιήσουν τα σύγχρονα γούστα ενώ ταυτόχρονα προσθέτουμε το λιθαράκι μας στην κουλτούρα της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης .
Χρησιμοποιούμε μόνο βινύλια που προμηθεύονται από παλαιοπωλεία η DJ, τα οποία είναι κατεστραμμένα ή γρατσουνισμένα και δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή της μουσικής .Κάθε ετικέτα διαλέγεται προσεκτικά έτσι ώστε μαζί με το σχέδιο του δίσκου να υπάρχει ομοιομορφία ως προς το τελικό αποτέλεσμα.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ στην ΕΛΛΑΔΑ
Η Ιστορία πίσω απ την δημιουργία:
Λάτρεις τις μουσικής υπήρξα dj (όπως η μίση Ελλάδα στη δεκαετία 80-90 :) )
Γενικά ο δίσκος βινύλιου υπήρχε πάντα στη ζωή μου σε διάφορες φάσεις ,έχοντας λοιπόν αρκετούς δίσκους κυρίως maxsingl τα οποία δυστυχώς (από συχνές μετακομίσεις ) δεν είχαν φυλαχτεί σωστά σκεβρώσαν βράχηκαν και γενικά έβγαζαν πολύ (θόρυβο ) στο πικάπ .
Ψάχνοντας λοιπόν πως θα μπορούσα να τους αξιοποιήσω για να μην πεταχτούν στον κάδο γεννήθηκε η ιδέα μέσα από την περιήγηση στο ίντερνετ .

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Νίκος Βασιλάκης
Ρώτησε τον δημιουργό

Time -machine.gr

19 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!