μενού

jamjar

TeoDor handmade Bags

(4)
  • Θήβα
  • Ανοιχτό από 26 Φεβ 2020
  • 11 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες πλεκτές τσάντες για γυναίκες που ξέρουν να ξεχωρίζουν

Οι τσάντες μου έχουν πολύ από εμένα... όπως άλλωστε τα έργα του κάθε δημιουργού. Κάποια θα σας φανερώσω, αλλά τα περισσότερα θα ανακαλύψετε όταν μια από αυτές γίνει δική σας. Μου αρέσει να ξεχωρίζουν, να έχουν χαρακτήρα, να είναι φροντισμένες στην λεπτομέρεια τους, να ικανοποιούν διαφορετικές διαθέσεις και να είναι άλλοτε ρομαντικές, άλλοτε μοντέρνες κι άλλοτε κλασσικές, όμορφες, αλλά συγχρόνως πρακτικές και ανθεκτικές στη χρήση τους.
Είναι όλες τους γεννήματα αγάπης και ανάγκης μου για δημιουργία στον χρόνο που θέλω να χαλαρώσω πραγματικά, εστιάζοντας απολύτως σε αυτό που δημιουργώ. Το ψάξιμο των χρωμάτων, των υλικών,, του σχεδιασμού, το μέτρημα, το ξήλωμα... το μοντάρισμα , το ράψιμο, το φινίρισμα είναι διαδικασίες που βήμα το βήμα με φέρνουν μπροστά σε μια καινούρια δημιουργία μου, Η ικανοποίηση κάθε φορά τεράστια και η πρόκληση για την επόμενη , η πιο γλυκιά εξάρτηση μου!

Δημιουργός
Έλσα Θεοδώρου
Ρώτησε τον δημιουργό

TeoDor handmade Bags

76 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Κατερίνα Σ. στις 14/07/2020
Υπέροχη δουλειά, ταχεία εξυπηρέτηση με αποστολή οδηγιών και δώρου!! Ευχαριστώ πολύ!!
Ά
Άννα Δ. στις 01/07/2020
Πέραν του ότι η τσάντα είναι ακριβώς αυτό που περίμενα, μέσα στο πακέτο βρήκα ένα χειρόγραφο σημείωμα από τη δημιουργό και ένα μικρό δωράκι:) Και μου έφτιαξε τη μέρα:) Η σημασία είναι όντως στις λεπτομέρειες! Ευχαριστώ πολύ:)
Φανή Π. στις 21/05/2020
Εξαιρετικη δημιουργια, ευχαριστω!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!