μενού

jamjar

The foxen box

(22)
  • Χανια
  • Ανοιχτό από 20 Φεβ 2019
  • 50 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Προτότυπα φωτάκια νυκτός και κάδρα απο χαρτί, ιδιαίτερες 3D ευχητήριες κάρτες-μαγνητάκια

Σε μας θα βρείτε τα πιο προτότυπα φωτάκια νυκτός και καδράκια φωτιζόμενα, όλα φτιαγμένα απο χαρτί, είτε με papercut ή με την τεχνοτροπία του quilling paper, και τρισδιάτατες καρτούλες που τα έχω ονομάσει emotiboxes, στο σχήμα διάφορων χαρακτήρων όπως ζώων, σουπερ ηρώων και διάσημους χαρακτήρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν μαγνητάκια για το ψυγείο σας!

Δημιουργός
Δέσποινα Βάλλα
Ρώτησε τον δημιουργό

The foxen box

62 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Μ
Μαρία Κ. στις 02/11/2021
Υπέροχες και πρωτότυπες δημιουργίες! Και η δημιουργός κυρία Βάλλα είναι πολύ ευγενική και εξυπηρετική. Σας ευχαριστώ πολύ!
Βάλια Α. στις 08/09/2021
Πολύ γρήγορη αποστολή, υπέροχη και προσεγμένη συσκευασία! Όλα πολύ όμορφα, ευχαριστώ πολύ! :)
Μ
Μαρία Κ. στις 22/03/2021
Πραγματικά υπέροχες δημιουργίες, πρωτότυπες και προσεγμένες! Παρήγγειλα τις κάρτες Emotibox 3D Spiderman και Hulk. Η συνεννόηση που είχα με την κυρία Δέσποινα Βάλλα για να συμπεριληφθεί προσωποποιημένη ευχή στις κάρτες ήταν άψογη καθώς εκείνη ήταν ευγενέστατη, πολύ πρόθυμη και εξυπηρετική. Η παραγγελία ετοιμάστηκε αμέσως και αποστάλθηκε εξίσου γρήγορα. Την παρέλαβα εγκαίρως και σε πολύ ωραία συσκευασία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα σας ξαναπροτιμήσω και για τις υπέροχες δημιουργίες σας και για τον σωστό επαγγελματισμό σας.
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!