μενού

jamjar

TEΪTY CROCHET - ΠΛΕΚΤΑ

  • ΠΗΛΙΟΝ - ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
  • Ανοιχτό από 15 Απρ 2019
  • 5 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΑ ΠΛΕΚΤΑ & ΜΑΚΡΑΜΕ

Το αντικείμενό μου είναι μοναδικά εποχιακά πλεκτά με βελονάκι για μωρά, από νεογέννητα έως 3-4 χρόνων. Τα πλεκτά για μωρά δεν αφορούν μόνο τον Χειμώνα και τους ζεστούς μήνες, αλλά όλη τη διάρκεια του χρόνου και ειδικά τις γιορτές Πάσχα, Χριστούγεννα, Γενέθλια κλπ.
Τα υλικά μου είναι διαλεγμένα νήματα υψηλών προδιαγραφών, όπως μάλλινα, βαμβακερά και συνδυασμοί ανθεκτικών αποδόσεων, ειδικά για μωρουδιακά πλεκτά.
Ζώντας σε Φύση, (Πορταριά Πηλίου), το περιβάλλον εργασίας μου είναι απόλυτα υγιές, μη καπνίστρια, όχι ζώα στο χώρο, όχι οσμές, απόλυτη καθαριότητα και φυσική ροή ενέργειας, σε πρωτότυπα σχέδια και design, αφού είμαι ζωγράφος με κατεύθυνση την εικαστική προοπτική και παιδική ενδυματολογία.
Περισσότερο όμως από όλα, η δημιουργία ενός μοναδικού παιδικού πλεκτού για μένα, σημαίνει μία ύψιστη μορφή αγάπης για την τέχνη αφ΄ενός, αγάπης για το παιδί και τη μοναδικότητά του αφ΄ετέρου. Η Αγάπη μου αυτή, περνώντας μέσα από τα χέρια μου ως Δημιουργού, θα καταλήξει σε ανθρώπους που γνωρίζουν τι ζητούν, για το πλέον πολύτιμο και μοναδικό νέο μέλος της Οικογένειάς τους: Για το μωρό που έφεραν στον Κόσμο.
Συμπληρωματικά εργάζομαι πάνω στην τέχνη του "Μακραμέ" για τοίχο (hanging wall) προσαρμοσμένο σε πολυκαιρισμένο ξύλο που έχει εκβραστεί στις ακτές του Ανατολικού Πηλίου, μετά από πολύχρονη παραμονή στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου.

Δημιουργός
Maria Schueler
Ρώτησε τον δημιουργό

TEΪTY CROCHET - ΠΛΕΚΤΑ

52 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!