Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Simply Herbal

(6)
  • Πάτρα
  • Ανοιχτό από 13 Νοε 2019
  • 23 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Φυτικά καλλυντικά βασισμένα σε εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες

H Simply Herbal είναι μια εταιρεία φυτικών καλλυντικών που δημιουργήθηκε εξ’ολοκλήρου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Πάτρας το 2014.
Αξιοποιώντας και συνδυάζοντας αρμονικά γνώσεις πάνω στις ιδιότητες των βοτάνων, τα εκχυλίσματα και τα έλαια, δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία. Οι εμπεριστατωμένες μελέτες, πολλαπλές δοκιμές και συνδυαστικές γνώσεις βοτανολογίας και φυτοθεραπείας οδήγησαν στη δημιουργία καινοτόμων αποτελεσματικών προϊόντων από συστατικά φυτικής προέλευσης.
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
Η Ελλάδα είναι μια χώρα με ανεξάντλητους φυσικούς θησαυρούς και η Simply Herbal επιλέγει ως πρώτες ύλες να χρησιμοποιεί αγνά, πιστοποιημένα και άριστης ποιότητας φυτικά συστατικά που είναι φιλικά στην επιδερμίδα και παράγονται στην Ελλάδα. Με τα προϊόντα μας που είναι αποτέλεσμα έρευνας πάνω στη δερματολογία και τα φυσικά συστατικά αναδεικνύουμε την αξία της Ελληνικής γης.
Έχοντας ως πηγή έμπνευσης τη μοναδική Ελληνική φύση, με σεβασμό προς το περιβάλλον, διαχειριζόμαστε τις πρώτες ύλες και τα υλικά συσκευασίας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αγνά-παρθένα φυσικά προϊόντα. Προσεγγίζουμε έτσι με φυσικό τρόπο την κάθε σας ανάγκη χωρίς τη χρήση χημικών συστατικών και μεθόδων. Αποφεύγουμε τη χρήση silicones, parabens, SLES, PEG, propylenoglycol σε όλα τα βήματα της διαδικασίας παρασκευής αφού άποψη μας είναι ότι η φύση έχει τη λύση για κάθε σας ανάγκη και στόχος μας είναι να πετύχουμε με φυσικό τρόπο το καλύτερο αποτέλεσμα. Ως συντηρητικά χρησιμοποιούμε φυτικές αποτελεσματικές λύσεις όπως η βιταμίνη Ε που φημίζεται για την ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση της. Η Simply Herbal αναπτύσσει προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
Προτεραιότητα μας είναι τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα πρώτων υλών χαρίζοντας πολυτέλεια σε κάθε χρήση. Στόχος είναι σε κάθε μας προσπάθεια να αναδυκνύεται η μοναδική ποιότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης.
Καλύψτε κάθε σας ανάγκη με τη βοήθεια της φύσης! Νιώστε τη φυσική ομορφιά!

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
simplyherbal
Ρώτησε τον δημιουργό

Simply Herbal

32 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!