μενού

jamjar

Silver Silk

  • Εθνικής Αντιστάσεως 1 - Κιάτο Κορινθίας
  • Ανοιχτό από 6 Σεπ 2021
  • 3 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Μεταξωτά μαντήλια, scrunchies, ribbons κ.α. αξεσουάρ

Η συλλογή μαντηλιών του Silver Silk έχει ζωγραφιστεί αποκλειστικά με ψηφιακό τρόπο (digital), με όλο το πάθος που με διακατέχει για το χρώμα, τη δημιουργία, την τεχνολογία όταν παντρεύεται με την τέχνη, το λειτουργικό και μη αξεσουάρ, τα οργανικά υφάσματα.

Είναι τυπωμένα με digital print μέθοδο πάνω σε 100% αγνό μετάξι Σουφλίου. Ένας τόπος “κέντρο” για το ελληνικό μετάξι και πηγή έμπνευσης για πολλούς ελληνικούς μεν, αλλά και ξένους δε, οίκους μόδας και κορυφαίων δημιουργών.

Έχουν χρησιμοποιηθεί δύο ποιότητες φυσικού μεταξιού, Crepe Satin 100gr & Twille 102gr.

Η λάμψη που εκπέμπουν τα υφάσματα στη φυσική τους μορφή, πριν δεχτούν το χρώμα, πυροδότησε και την ιδέα του brand!

Αμέσως μετά την εκτύπωση των σχεδίων στο ύφασμα ,ακολουθεί η διαδικασία επιμέλειας των άκρων η οποία πραγματοποιείται χειροποίητα για μεγαλύτερη ακρίβεια και καλαισθησία. Στη συνέχεια σιδερώνεται και φυσικά τοποθετείται σε πολυτελή κασετίνα το οποίο θα αποτελεί και το "συρταράκι του θησαυρού" σας…!

Το κάθε μαντήλι αποτελεί για εμένα έναν καμβά, όπου έχω εναποθέσει επάνω του κάτι από τη δίκη μου φαντασία, τις δικές μου στιγμές που θέλω να μοιραστώ με όλους ξεχωριστά. Όταν αυτό που δημιουργεί κανείς κρύβει πίσω του την αντιμετώπιση ενός έργου τέχνης, όταν μαζί του μεταφέρονται στα χέρια του αποδέκτη και όλα τα συναισθήματα, οι σκέψεις, οι παρορμήσεις του δημιουργού τότε όλα μετουσιώνονται σε επικοινωνία…

Δημιουργός
Natasa Argyropoulou
Ρώτησε τον δημιουργό

Silver Silk

64 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!