μενού

jamjar

DreamSteamLamps

  • Ηγουμενιτσα
  • Ανοιχτό από 27 Δεκ 2017
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες Κατασκευές με βάση σιδεροσωλήνα και χαλκό

Χειροποίητα Φωτιστικά επιτραπέζια επιδαπέδια κρεμαστά Rustic Vintage Industrial Style
Χειροποίητες Βάσεις κεριών Βικτοριανού Στύλ
Βάσεις και Θήκες Κρασιών Μοναδικές
Dispenser Κρασιών Ποτών
Ράφια από σιδεροσωλήνα ή χαλκό που με το Ξύλο δίνουν άλλη αίσθηση του χώρου
Έχουμε ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων που ταιριάζουν στο μπάνιο. Υποδοχές κυλίνδρων τουαλέτας και ράγες πετσετών σε διαφορετικά μεγέθη και στυλ.
Όλα τα προϊόντα που παράγονται στο Sam pipe art γίνονται στο χώρο με το χέρι χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους και μηχανήματα. Εξαιτίας αυτού δεν υπάρχουν δύο κομμάτια που είναι πάντα όμοια και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η αγορά σας είναι πραγματικά μοναδική.
Ασχολούμαστε με την κατασκευή διαφόρων ειδών που βάση τους είναι ο σιδεροσωληνας και ο χαλκός . Λόγω της 20 εμπειρίας στον τομέα της ύδρευσης και λογω της πληθώρας υλικών, προσπαθώ άχρηστα υλικά να τα ανακυκλώνω και να τα μεταμορφώνω σε κάτι ωραίο και εύχρηστο, βέβαια χρησιμοποιώ και καινούργια υλικά ειδικά στις κατασκευές με χαλκό . Φωτιστικά, θήκες για κρασιά, ράφια, κηροπήγια κ.α είναι αυτό που μεταμορφώνονται τα υλικά.
Η τέχνη μου έγινε τέχνη και οι δημιουργίες μου πλέον έχουν χαρακτήρα και μπορούν να λάβουν θέση σε οποιοδήποτε σπίτι η γραφείο δίνοντας έτσι μια άλλη αίσθηση από το παρελθόν.

Δημιουργός
Χρηστος Σαμοιλης
Ρώτησε τον δημιουργό

DreamSteamLamps

6 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!