μενού

jamjar

rainbow

  • Θεσσαλονικη
  • Ανοιχτό από 15 Νοε 2021
  • 1 πώληση
Ρώτησε τον δημιουργό

χειροποιητες δημιουργιες από πολυμερικό πηλό

Σκουλαρίκια, μενταγιόν, παιδικό κόσμημα καθώς και άλλες δημιουργίες φτιαγμένες από πολυμερικό πηλο.χειροποίητες δημιουργίες,γεμάτες αγάπη,σε ενα ατελείωτο ταξίδι χρωμάτων και σχεδίων!!!!!! Κάποιες από αυτές τις δημιουργίες έχουν στοιχεία ζωγραφικής στο χέρι.χρειάζεσαι βοήθεια για την παραγγελία σου ή πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της σελίδας, θα είμαι στην διάθεσή σου.Τα προϊόντα πολυμερικού πηλού δεν πρέπει να έρχονται σε άμεση επαφή με χημικές ουσίες όπως βερνίκια νυχιών, αρώματα κ.ά., λάδι αυτοκινήτου κλπ. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό τους χημικά προϊόντα και μην τα βάζετε στο ζεστό νερό.ολα τα κοσμήματα, είναι χειροποίητα από πολυμερικό πηλό. Ο πολυμερικός πηλός είναι ένα σκληρό, ανθεκτικό και ελαφρύ PVC υλικό με μικρή ελαστικότητα, αδιάβροχο και μη τοξικό.

Όλα τα εξαρτήματα (καρφάκια, κουμπώματα και κρίκοι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι (εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά), έτσι ώστε να είναι κατάλληλα και για ευαίσθητα δέρματα.

Κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό και γι’αυτό το λόγο τα δύο σκουλαρίκια ενδέχεται να μην είναι απολύτως ίδια.Αν θέλεις να μου στείλεις mail, μπορείς να το κάνεις εδώ :
tania_mavrog@yahoo.com https://www.facebook.com/profile.php?id=100074200972964

Φιλικά,rainbow

Δημιουργός
Τάνια Μαυρογιώργη
Ρώτησε τον δημιουργό

rainbow

90 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!