Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Κοσμηματοποιείο Punctum

  • Κέρκυρα -Παλαιά Πόλη-
  • Ανοιχτό από 11 Μαϊ 2022
Αποστολή με
  • Courier
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα κοσμήματα απο Χρυσό και Ασήμι με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες

To κοσμηματοποιείο PUNCTUMέχει στόχο την προώθηση μοναδικών τχειροποίητων κοσμημάτων που δημιουργούνται στο εργαστήριο.
Τα κοσμήματα είναι κυρίως φτιαγμένα από ασήμι, χρυσό, και ενίοτε από ημιπολύτιμους λίθους και μαργαριτάρια αξιοποιώντας παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές
Η έμπνευση για τη δημιουργία των κοσμημάτων αντλείται από φαινόμενα, το σύμπαν, τη φύση, την ιστορία των κοσμημάτων, μοτίβα που βρίσκει κανείς σε πολιτισμικές αναπαραστάσεις αλλά και από την αίσθηση και την έμπνευση που σου δίνουν τα ίδια τα υλικά και οι τεχνικές της παραδοσιακής και σύγχρονης αργυροχρυσοχοΐας .
Το punctum δεν είναι παρά μια λεπτομέρεια που μας αποσπά και μετατοπίζει το ενδιαφέρον του θεατή ως μια άλλη έκλαμψη, που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αυτός αντιλαμβάνεται την εικόνα.
Στο ανθρώπινο σώμα το κόσμημα μπορεί να λειτουργήσει ως το punctum της εικόνας του εαυτού. Το άτομο που το φοράει συνθέτει την εικόνα του μέσα από το προσωπικό του στυλ και την στάση του.
Το κόσμημα παρότι μια μικρή λεπτομέρεια πάνω στο σώμα του ατόμου μπορεί να λειτουργήσει ως ένα σημείο εστίασης, ως ένας τρόπος παρουσίασης ενός συναισθήματος, μιας ανάμνησης, της προσωπικότητας και της παρουσίασης του εαυτού, είναι αυτό που μπορεί να κάνει την παρουσία του ατόμου ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

Αποστολή με
  • Courier
Δημιουργός
Dimitris Tarantos
Ρώτησε τον δημιουργό

Κοσμηματοποιείο Punctum

11 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!