μενούMenu open
Menu back Menu close

PsSoulmade

(16)
  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 12 Φεβ 2021
  • 44 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα διακοσμητικά για το σπίτι

Ονομάζομαι Καλλιόπη και η παρουσία μου εδώ οφείλεται στην ανάγκη της ψυχής μου να εκφραστεί μέσα από δημιουργήματα των χεριών μου.
Συνειδητοποίησα ότι πολλές φορές οι εικόνες που παρατηρώ στη ζωή, μου δημιουργούν συναισθήματα τόσο ισχυρά που αδυνατώ να εκφράσω με το λόγο. Τότε είναι που αναλαμβάνουν ρόλο τα χέρια.
Δημιουργώντας αντικείμενα που σκοπό έχουν, όχι να καλύψουν μια χρηστική ανάγκη αλλά να φροντίσουν εκείνο το μέρος της προσωπικότητας που συχνά όλοι παραμελούμε, προσδοκώ τα δημιουργήματα μου «ακουμπώντας» τα δικά σας αισθητήρια, να αφυπνίσουν συναισθήματα ταιριαστά με τις «εποχές» που εναλλάσσονται γύρω μας!
Τα υλικά που χρησιμοποιώ τα επιλέγω με κριτήρια την απλότητα, την διάρκεια, την ποιότητα και το συναίσθημα που μου δημιουργούν. Στη συνέχεια, παρακινούμενη από τις εποχικές συγκυρίες, τα συνθέτω στο καμβά των δημιουργημάτων μου και τα αφήνω ελεύθερα να ταξιδέψουν σ’ εσάς.
Με τον τρόπο αυτό είναι σαν να αποδέχομαι την πρόσκληση να σας επισκεφτώ και για αυτό φροντίζω πάντα να «φοράω τα καλά μου».

Υστερόγραφο Ψυχοπονήματα. P.s. Soulmade

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Καλλιόπη Σιδέρη
Ρώτησε τον δημιουργό

PsSoulmade

96 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Ν
Νικολινα Τ. στις 29/04/2022
Πανέμορφη δουλειά,εντυπωσιάστηκα όταν είδα το προϊόν από κοντά και λάτρεψα τα σκουλαρίκια γιατί είναι ξεχωριστά!
Ε
Ελενη Λ. στις 07/10/2021
Πιο όμορφο απ'ότι το περίμενα.Ευχαριστω πολύ!!!
S
Sofia F. στις 22/04/2021
Εξαιρετική εξυπηρέτηση με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη. Το στεφάνι είναι πολύ όμορφο και ποιοτικά κατασκευασμένο, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η προσεκτική συσκευασία. Το πρόσφερα ως δώρο για το Πάσχα και η παραλήπτρια ενθουσιάστηκε με τους αρμονικούς συνδυασμούς των υλικών. Σας ευχαριστώ για την άψογη εξυπηρέτηση και υπόσχομαι ότι θα σας συμπεριλάβω στις επιλογές μου και στο μέλλον.
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!