μενού

jamjar

posiliving

(10)
  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 16 Μαϊ 2019
  • 54 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες & tailormade κάρτες, καδράκια και άλλα καλούδια

Φτιάχνω με αγάπη χειροποίητες και tailormade κάρτες, καδράκια και άλλα καλούδια με τα οποία μπορείς να μοιραστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα μια σκέψη, ένα συναίσθημα, μια ευχή ή και μια απλή καλημέρα με ένα διαφορετικό τρόπο. Οι μικρές καθημερινές εκπλήξεις και οι χειροποίητες δημιουργίες που έχουν φτιαχτεί ειδικά για σένα, συνήθως σε κάνουν να χαμογελάς, να νιώθεις ξεχωριστά, σε γοητεύουν.

Βασικά μου "συστατικά" το χαρτί, τα χρώματα, οι λέξεις, τα απλά σχέδια και η αγάπη μου για την καλλιγραφία!
Διαμόρφωσε την κάρτα ή το κάδρο σου (σχέδιο, χρώμα, μήνυμα) όπως το έχεις φανταστεί και φτιάξε τη μέρα ενός αγαπημένου σου προσώπου!

Το posiliving είναι μια οπτική, ένας τρόπος ζωής. Eστιάζει σε στοιχεία και λεπτομέρειες αναζητώντας τη θετική ενέργεια στο κάθε τι. Εμείς δημιουργούμε τις εικόνες που θέλουμε να δούμε και τις στιγμές που θέλουμε να ζήσουμε. Ό, τι κι αν βλέπουμε γύρω μας, επιλέγουμε πώς θέλουμε να το “αποκωδικοποιήσουμε". Έχουμε την ελευθερία ή την ευκαιρία να βλέπουμε με τη δική μας οπτική, να εκφραζόμαστε και να αισθανόμαστε με τον δικό μας τρόπο. Κάθε μέρα είναι ένα ταξίδι..κι εμείς διαλέγουμε το μέσο, τους συνταξιδιώτες, την αφετηρία, τον προορισμό, τι θα βάλουμε στις αποσκευές μας και ποια διαδρομή θα ακολουθήσουμε!

w: www.posiliving.gr | instagram: @posiliving

άλια

Δημιουργός
Άλια Μοάτσου
Ρώτησε τον δημιουργό

posiliving

8 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Α
Αργυρω Μ. στις 11/04/2021
Πολύ όμορφη κάρτα και πραγματικά positive! Δεν ήρθε μόνο η κάρτα που αγόρασα αλλά και κάποιες καρτούλες-δωράκια που εξηγούν τι σημαίνει posiliving!
K
Kostis R. στις 23/03/2021
Amazing from start to finish - beautiful card, wonderful heart and outstanding responses on a special request. THANK YOU!!!
Μ
Μαρία Π. στις 22/12/2020
Εξαίρετη δουλειά, εξαίρετη και η δημιουργός σε ευγένεια, ταχύτητα και αμεσότητα. Μια άριστη συνεργασία. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!