μενού

jamjar

Olifant Leather

(17)
  • Athens
  • Ανοιχτό από 24 Σεπ 2018
  • 60 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Προσωποποιημένα Δερμάτινα Δώρα

Find us on Instagram! : https://www.instagram.com/olifant_leather/

-Χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας δέρμα βακέτας για μοναδικά, χειροποίητα προϊόντα υψηλής αντοχής.

-Όλα τα προϊόντα μας είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένα στο χέρι. Το ράψιμο γίνεται αποκλειστικά με το χέρι χωρίς τη χρήση ραπτομηχανής,

-Τα πορτοφόλια ράβονται στο χέρι με χοντρή κηροκλωστή ύψιστης αντοχής, χρησιμοποιώντας την τεχνική Saddlestitch. Η δημιουργία τους απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι κάθε πορτοφόλι που θα επιλέξετε θα κρατήσει για πάντα!

-Τα δερμάτινα κοσμήματα και αξεσουάρ διακοσμούνται με χειροποίητα μεταλλικά στοιχεία κυρίως από ασήμι, χαλκό ή μπρούντζο, καθώς και ημιπολύτιμους λίθους.

-Για τα σχέδια χρησιμοποιείται είτε πυρογράφος, χάραξη με λέιζερ ή υψηλής ποιότητας ακρυλικά χρώματα ζωγραφισμένα πάντα στο χέρι, χωρίς χρήση στένσιλ.

-Κάθε δερμάτινο κόσμημα κλείνει ως επί το πλείστον με μεταλικό κούμπωμα από χειρουργικό ατσάλι, ενώ σε ορισμένα έθνικ προϊόντα χρησιμοποιούνται χειροποίητα ξύλινα κουμπιά.

-Τα κοσμήματα από βότσαλα σκαλίζονται στο χέρι και ζωγραφίζονται αποκλειστικά στο χέρι με υψηλής ποιότητας υποαλλεργικά χρώματα.

-Οι διακοσμητικές πέτρες θαλάσσης είναι αποκλειστικά ζωγραφισμένες στο χέρι χωρίς τη χρήση στένσιλ και κάθε σχέδιο είναι μοναδικό.

-Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή επιθυμία.

-Ευχαριστούμε που επιλέξατε το OlifantLeather!

Δημιουργός
Katerina Charisi
Ρώτησε τον δημιουργό

Olifant Leather

269 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Α
Αθηνά Σ. στις 22/06/2021
Ευχαριστώ πολύ! Αρχικά ήρθε πολύ γρήγορα & ήταν πολύ καλά πακεταρισμένο. Πολύ όμορφα υλικά. Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο και άρεσε πολύ στον μπαμπά (father's day gift).
Ι
Ιρις Χ. στις 19/02/2021
Σε ευχαριστώ πολύ. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Φοβάμαι μόνο ότι μπορεί να μην του κάνει σαν μέγεθος. Θα το δούμε! Και πάλι ευχαριστώ, καλή συνέχεια!
Α
Αλεξάνδρα στις 07/02/2019
Φανταστικές πετρες!!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!