μενού

jamjar

NOMBRE D'OR JEWELRY

(36)
  • PATRA
  • Ανοιχτό από 25 Φεβ 2019
  • 122 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Μοναδικά Χειροποίητα Κοσμήματα από Ασήμι | Υγρό Γυαλί | Πολυμερή Πηλό

Το όνομα NOMBRE D’ OR αναφέρεται στη χρυσή αναλογία που προσφέρει αισθητική ευχαρίστηση. Το σήμα κατατεθέν είναι η σπείρα Fibonacci. Εμπνέομαι από αρχιτεκτονικές μορφές, την μόδα και την φύση. Ο σχεδιασμός των κοσμημάτων χαρακτηρίζεται από λιτές γεωμετρικές γραμμές που πολλές φορές συνθετικά εξελίσσονται σε ιδιαίτερες μορφές.
Παρόλο που οι σπουδές μου ήταν στη σχολή Ανακαίνισης και Αποκατάστασης κτηρίων, ο σχεδιασμός κοσμημάτων είναι κάτι που ξεκίνησε να με ενδιαφέρει πολλά χρόνια πριν. Όταν τελείωσα την σχολή της ανακαίνισης αποφάσισα ότι πρέπει να παρακολουθήσω τα μαθήματα της μεταλλοτεχνίας και κοσμήματος που τόσα χρόνια ήθελα. Ο ενθουσιασμός για την γνώση, την τεχνική και τα υλικά των κοσμημάτων με έκανε να αποφασίσω και να καταλάβω ότι ήταν ένα όνειρο που με σκληρή δουλειά μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Μου αρέσει να πειραματίζομαι με τα υλικά και τις τεχνικές.Το κυρίαρχο υλικό που χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή είναι το ασήμι 925 και το υγρό γυαλί. Επίσης επεξεργάζομαι τον πολυμερικός πηλό ενώ κάποια από τα κοσμήματα επενδύονται με την τεχνική Decoupage με μεταξόχαρτο ή ριζόχαρτο και άλλα με ειδικές μεταλλιζέ πούδρες που δίνουν το αποτέλεσμα μεταλλικής όψης.
Το αποτέλεσμα που θέλω να παρουσιάσω είναι άκρως καλλιτεχνικό και έχει ως ζητούμενο την ποιότητα, την αρμονία και την οπτική ευχαρίστηση.
Πιστεύω ότι στην εποχή που διανύουμε, μεγάλη πρόκληση αποτελεί ο συνδυασμός της παράδοσης με την καινοτομία, οπότε προσπαθώ να παρουσιάσω κλασσικά σχέδια αποδοσμένα με μοντέρνα υλικά.
Μπορείτε να βλέπε τα καινούργια σχέδια στις παρακάτω σελίδες!
Instagram
https://www.instagram.com/nombre_d_or/
Facebook
https://www.facebook.com/NombredorGR

Δημιουργός
ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΟΥΡΑ
Ρώτησε τον δημιουργό

NOMBRE D'OR JEWELRY

130 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Παναγιώτα Χ. στις 05/04/2021
Ένα μενταγιόν με υψηλή αισθητική!! Λιτό, αλλά τόσο κομψό! Πολύ ωραία δουλεμένο και με προσεγμένη συσκευασία!! Όλες οι δημιουργίες της είναι εξαιρετικές!! Αγαπημένη δημιουργός!!
Γ
Γιαννα Λ. στις 17/03/2021
Καταπληκτικές δημιουργίες! Πολύ ιδιαίτερα, πολύ όμορφα κ σε περιποιημένη συσκευασία. Όλα άψογα! Σ ευχαριστώ πολύ!
Μ
Μαρία Σ. στις 19/02/2021
Όλα άψογα - τα προϊόντα, η εξυπηρέτηση, η συσκευασία!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!