Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Naya Jewellery

  • ΑΘΗΝΑ
  • Ανοιχτό από 5 Οκτ 2020
  • 2 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα BohoChic Κοσμήματα με ημιπολύτιμα υλικά και με vintage επιρροές.

Χειροποίητα κοσμήματα από την ελληνίδα καλλιτέχνιδα Νάγια Κουτσομπίνα*. Πρώτες ύλες και ημιπολύτιμες πέτρες που πραγματικά ζωντανεύουν στα χέρια της και δημιουργούν μοναδικά και ξεχωριστά κόσμηματα όπως εσείς. Εμπνευσμένα από τη μητέρα φύση, τη retro αλλά και σύγχρονη αισθητική της εποχής μας, με vintage επιρροές και την καλλιτεχνική της ματιά.

*Η Νάγια Κουτσομπίνα γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και από πολύ μικρή ηλικία αποτύπωνε τον κόσμο γύρω της σε κοσμήματα και εικαστικές δημιουργίες, εξερευνώντας ποικίλες τεχνικές και υλικά, με ύφος νέο, ρηξικέλευθο και πάντα διαφορετικό.
Εστιάζοντας με πάθος στη γνώση, στην ανακάλυψη νέων τρόπων, στην εξέλιξη της τεχνικής της, ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών στη Σχολή Mokume «Χειροποίητο Κόσμημα» με ειδίκευση το παραγωγικό κόσμημα, ακολούθησε πολλαπλά σεμινάρια και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις της τέχνης της στο εγχώριο αλλά και παγκόσμιο χώρο.
Συμμετείχε σε εκθέσεις ομαδικές και ατομικές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ πήρε και τιμητική διάκριση στη Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών το 2002 με δημιουργία της στο Εικαστικό Κόσμημα.
Θέλοντας να μοιραστεί το πάθος της για το κόσμημα δίδαξε νέους καλλιτέχνες τη μαγεία της δημιουργίας τόσο στη Σχολή Mokume όσο και στον πολυχώρο εργαστηρίων τεχνών «Ασκαρδαμυκτί», στον οποίο υπήρξε μέλος της ιδρυτικής και εκπαιδευτικής ομάδας του.
Στη διαρκή αναζήτηση της ακολούθησε σεμινάρια Κουκλοθεάτρου στη Σχολή Αγουσάγια και πολύ γρήγορα συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ με υψηλές διακρίσεις.
Κοσμήματα της έχουν φιλοξενήσει πολλά έντυπα με ιδιαίτερες αναφορές (Vogue, 2board, Lifo, Athens Voice κλπ), πολλοί χώροι τέχνης και μουσεία με πολυετή συνεργασία όπως για παράδειγμα η μόνιμη παρουσία δημιουργιών της στο Μουσείο Μπενάκη.

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
ΝΑΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑ
Ρώτησε τον δημιουργό

Naya Jewellery

97 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!