μενού

jamjar

MonQ Shoes

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 26 Μαϊ 2020
Ρώτησε τον δημιουργό

MonQ Monastic Shoes

Τα MonQ Shoes Monastic είναι ένα νέο project, που αποτελείται από unisex σανδάλια και casual υποδήματα, βασισμένα στην αισθητική και τη φιλοσοφία της ενδυμασίας των μοναχών του Αγίου Όρους, συνδυασμένα με στοιχεία εκκεντρικότητας και διαφοροποίησης από τα συνηθισμένα. Χαρακτηριστικό τους στοιχείο είναι η ειδική τεχνική "ξεφτίσματος", που χρησιμοποιείται για να τονίσει διάφορα σημεία του παπουτσιού.
Τα MonQ μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, από μία πρωινή βουτιά στη θάλασσα μέχρι και το βραδινό περίπατο στα σοκάκια ενός κοσμοπολίτικου νησιού, ενώ συνδυάζονται με χειροποίητη τσάντα διπλής όψεως, που φτιάχνεται από το ύφασμα του κάθε παπουτσιού και λινάρι.
Χρησιμοποιώντας φυσικά, οικολογικά υλικά, όπως για παράδειγμα βαμβακερά ή συνθετικά ανακυκλώσιμα υφάσματα και διακοσμώντας τα με μεταλλικά στοιχεία, αλυσίδες ελαφρού κράματος, γάντζους κλπ, τα MonQ δείχνουν πρωτότυπα και διαφορετικά. Παράλληλα, το ύφασμα αλκαντάρα στην επένδυση του εσωτερικού μέρους, αλλά και τα foam υλικά στον πάτο του παπουτσιού, το καθιστούν ιδανικό για αναπαυτική και ανάλαφρη βάδιση.
Η φιλοσοφία των παπουτσιών MonQ ακολουθείται ακόμη και στη συσκευασία τους. Έτσι, το παραδοσιακό χάρτινο κουτί αντικαθίσταται από μία καλαίσθητη τσάντα κατασκευασμένη με ύφασμα από λινάρι, σχοινί γιούτα και διάφορα επιμέρους υλικά, που ολοκληρώνουν την urban φιλοσοφία των MonQ Shoes Monastic.

Δημιουργός
monq
Ρώτησε τον δημιουργό

MonQ Shoes

1 προϊόν
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!