Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Mommy be cool

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 10 Νοε 2020
  • 11 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητη μυρωδάτη πλαστελίνη, kit παιχνιδιού και υλικά για αισθητηριακό παιχνίδι.

Είμαι η Αθηνά, εργαζόμενη μαμά ενός μικρού αγοριού και εμπνευστής του τόπου φαντασίας "Mommy be cool". Έχω σπουδάσει οικονομικά όμως ανέκαθεν με κέρδιζε ο χώρος των τεχνών και της δημιουργίας.
Μετά τον ερχομό του παιδιού και εξ' αιτίας της βαθιάς μου πεποίθησης ότι πρέπει να ωθήσουμε τα παιδιά μας να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τα ταλέντα τους μέσα από το παιχνίδι και τη φαντασία ξεκίνησα να δημιουργώ δραστηριότητες που να φέρνουν τον μικρό μου σε επαφή με τη φύση, με διάφορα υλικά και με μικρόκοσμους παιχνιδιού. Προσπάθησα έτσι να του δώσω έμπνευση και να του ενισχύσω τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.
Η πλαστελίνη πιστεύω ότι είναι ακριβώς ένα υλικό που δίνει απεριόριστες δυνατότητες έμπνευσης και έλκει τα παιδιά. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα της σπιτικής πλαστελίνης. Από την προσωπική μου ανάγκη να του προσφέρω κάτι καλύτερο, μια πλαστελίνη από φυσικά υλικά, χωρίς τοξικά, με υπέροχη μυρωδιά και ζωηρά χρώματα γεννήθηκαν οι σπιτικές μας πλαστελίνες.
Σε συνδυασμό με την πλαστελίνη και λόγω του ότι στο μυαλό μου παιδί σημαίνει παιχνίδι δημιούργησα τα kit παιχνιδιού και τα busy bags. Πιστεύω ακράδαντα στη σημασία του παιχνιδιού στην ανάπτυξη των παιδιών. Τα kit παιχνιδιού κάνουν ακριβώς αυτό βοηθούν τα παιδιά να αλληλεπιδράσουν με το περιβάλλον τους. Διεγείροντας τη φαντασία τους.

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
mommy be cool
Ρώτησε τον δημιουργό

Mommy be cool

27 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!