μενού

jamjar

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Σάββατο 15 Αυγούστου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Meddler

(26)
  • Καλαμάτα
  • Ανοιχτό από 5 Μαρ 2018
  • 67 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

μια ιστορία για κάθε αντικείμενο, ένα αντικείμενο για κάθε εποχή .. φτιαγμένο με αγάπη

Αν με ρωτήσει κάποιος τι γεύση έχει η ευτυχία η απάντηση μου είναι σίγουρα η γεύση της δημιουργίας (καλά και της σοκολάτας :) ) .Μ΄αρέσουν τα ταξίδια , οι ταινίες , και οι άνθρωποι με χιούμορ. Προσπαθούσα πάντοτε να εκφραστώ με όποιο τρόπο και να κατασκευάσω έναν κόσμο πιο όμορφο απ τον πραγματικό. Μέσα από το χώρο των ονείρων, των παραμυθιών , από τραγούδια και μικρές ιστορίες αγάπης ,μέσα από τη φύση και από ότι μου φτιάχνει τη διάθεση κρατώ τις λεπτομέρειες που συνθέτουν τις δημιουργίες μου , ελπίζοντας να φτάσουν σε εσένα και να ολοκληρωθεί το ταξίδι με το χαμόγελο σου .. Αυτός είναι ο σκοπός μου, να αποκτήσεις ένα κομμάτι μου που θα σου φτιάχνει τη διάθεση..
Το κατάφερα?

Δημιουργός
meddler
Ρώτησε τον δημιουργό

Meddler

38 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Δ
Δήμητρα Χ. στις 15/04/2020
Μόλις παρέλαβα την παραγγελια μου!!! Είναι δυνατόν να βάζετε λαμπάδα σε φάκελο αλληλογραφίας;;;; Όσο μικρή και να είναι!!! Μου ήρθε σπασμένη!!! Παρά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε η δημιουργός ανταποκρίθηκε αμέσως και πρότεινε την άμεση αντικατάσταση της λαμπάδας
Ζωή Α. στις 10/04/2020
Τελεια εξυπηρέτηση. Υπέροχο προϊόν.μπραβο
Σ
Σπύρος στις 09/10/2019
Πολύ ωραίο το μπρελόκ που μου ήρθε αλλά η συσκευασία ήταν εντελώς πρόχειρη. Επειδή έχω κάνει κι άλλες παραγγελίες από το jamjar τις άλλες φορές το πακέτο ήταν πολύ μα πάρα πολυ ομορφότερο.
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!