μενού

jamjar

marblestones

(7)
  • Crete
  • Ανοιχτό από 27 Φεβ 2020
  • 28 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, εμπνευσμένα από το τους θυσαυρούς που ξεβράζει η θάλασσα.

Βότσαλα από την Κρήτη, ημιπολύτιμοι λίθοι, ξεχωριστά υλικά που αντιπροσωπεύουν τα ταξίδια μου, πλακάκια και μάρμαρα ενώνονται με την τεχνική του macrame και την τέχνη της αργυροχρυσοχοίας και σας παρουσιάζουν το MarbleStones. Στο MarbleStones στόχος μας είναι κάθε κόσμημα να είναι μοναδικό, όπως και εσείς!

Το MarbleStones ξεκίνησε από την ανάγκη μου να να αναγνωρίσει ο κόσμος την ομορφιά σε πράγματα απλά όπως και εγώ. Να δει τα βότσαλα σαν κόσμημα, τα πλακάκια σαν εντυπωσιακά σκουλαρίκια, τα ξύλα σαν ένα ιδιαίτερο κολιέ. Το MarbleStones είναι ένα brand που έχει τις ρίζες του στην Ελλάδα, που ωρίμασε στην Πορτογαλία όταν η ίδια έζησα εκεί για ένα διάστημα και που συνεχίζει να ωριμάζει με κάθε ταξίδι μου. Το πιο όμορφο ταξίδι όμως θα είναι αυτό εδώ. Μαζί σας!

P.S: Στο Marblestones αγαπάμε τα custome made προιόντα και τις προκλήσεις. Για ειδικές παραγγελίες και διευκρινήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Είμαι πάντα στη διάθεσή σας γεμάτη ιδέες, όρεξη, δημιουργικότητα, ενέργεια και ανεξάντλητη αγάπη για αυτό που κάνω! ☺

Δημιουργός
Μαρία Λαγγουβάρδου
Ρώτησε τον δημιουργό

marblestones

5 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!