μενού

jamjar

Made of Love and Dreams

(23)
  • Αγρίνιο
  • Ανοιχτό από 10 Ιουν 2020
  • 89 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες υφασμάτινες δημιουργίες

Από τα παιδικά και πρώτα νεανικά μου χρόνια, ταύτισα τον εαυτό μου με την καλλιτεχνία και την δημιουργικότητα. Λάτρευα οτιδήποτε χειροποίητο, μα πιο πολύ με μάγευαν τα υφάσματα, τα χρώματα και οι υφές. Έτσι τελειώνοντας τις βασικές μου σπουδές το πρώτο στάδιο ήταν να ολοκληρώσω με επιτυχία διετή κύκλο σπουδών Ραπτικής από όπου απέκτησα κρατικό πτυχίο.
Η ανάγκη μου να εκφράσω την καλλιτεχνικότητά μου δημιουργώντας μοναδικά αντικείμενα που θα φέρουν την προσωπική μου αισθητική, με οδήγησε να δημιουργήσω το δικό μου brand το «Made of Love and Dreams». Παράλληλα, φροντίζω να ενημερώνομαι συνεχώς για τις καλλιτεχνικές εξελίξεις στον τομέα μου, παρακολουθώντας εκθέσεις, σεμινάρια και νέες τεχνικές.
Στο Made of Love and Dreams θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και όνειρα!!! Υφασμάτινα ονειρικά μαξιλαράκια για παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο, αξεσουάρ μαλλιών διακοσμητικά και εποχιακά είδη.

Δημιουργός
Ξανθή Γκούβρα
Ρώτησε τον δημιουργό

Made of Love and Dreams

101 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Ελένη Ρ. στις 17/04/2021
Πάρα πολύ όμορφα!!! Πολύ καλή ποιότητα τα υφάσματα από τα scrunchies με πολύ ωραία χρώματα. Καλοραμμενα και σε πάρα πολύ όμορφη συσκευασία!!!
Ε
Ελευθερια Δ. στις 09/04/2021
Πολύ ωραία συσκευασία και καλής ποιότητας προϊόντα!!!
Θ
Θεοδώρα Σ. στις 30/03/2021
Το δέμα ηταν ιδιαίτερο και όμορφο. Το λαστιχάκι θα προτιμούσα να μην έχει την ετικέτα κολλημένη γιατί φαίνεται άσχημο οταν είναι στα μαλλιά και δεν ταιριάζει. Όπως επίσης σε κάποιο σημείο η ραφή είναι πρόχειρη και χοντροραμμενη. Όπως και να έχει μου αρέσει, σας ευχαριστώ!!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!