μενού

jamjar

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Το Made o Love and Dreams Θα είναι σε διακοπές αυτό το χρονικό διάστημα οι παραγγελίες σας μπορουν να γίνονται κανονικά και η αποστολή τους θα πραγματοποιηθούν μετά τη λήξη των διακοπών. Ευχαριστούμε πολύ που επισκεφτήκατε το κατάστημα μας επιστροφή με νέα σχέδια!

Made of Love and Dreams

(36)
  • Αγρίνιο
  • Ανοιχτό από 10 Ιουν 2020
  • 139 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες υφασμάτινες δημιουργίες

Από τα παιδικά και πρώτα νεανικά μου χρόνια, ταύτισα τον εαυτό μου με την καλλιτεχνία και την δημιουργικότητα. Λάτρευα οτιδήποτε χειροποίητο, μα πιο πολύ με μάγευαν τα υφάσματα, τα χρώματα και οι υφές. Έτσι τελειώνοντας τις βασικές μου σπουδές το πρώτο στάδιο ήταν να ολοκληρώσω με επιτυχία διετή κύκλο σπουδών Ραπτικής από όπου απέκτησα κρατικό πτυχίο.
Η ανάγκη μου να εκφράσω την καλλιτεχνικότητά μου δημιουργώντας μοναδικά αντικείμενα που θα φέρουν την προσωπική μου αισθητική, με οδήγησε να δημιουργήσω το δικό μου brand το «Made of Love and Dreams». Παράλληλα, φροντίζω να ενημερώνομαι συνεχώς για τις καλλιτεχνικές εξελίξεις στον τομέα μου, παρακολουθώντας εκθέσεις, σεμινάρια και νέες τεχνικές.
Στο Made of Love and Dreams θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και όνειρα!!! Υφασμάτινα ονειρικά μαξιλαράκια για παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο, αξεσουάρ μαλλιών διακοσμητικά και εποχιακά είδη.

Δημιουργός
Ξανθή Γκούβρα
Ρώτησε τον δημιουργό

Made of Love and Dreams

114 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Κ
Κυριακη Μ. στις 02/11/2021
Τελεια!!! Χρώμα, φινέτσα, εφαρμογη
Ε
Ευαγγελια Τ. στις 19/10/2021
Όλα ήταν καταπληκτικά, ευχαριστώ πολύ
Μ
Μαρκία Λ. στις 27/08/2021
Υπέροχη κορδέλα και συσκευασία!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!