Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Lionmark

  • ΑΘΗΝΑ
  • Ανοιχτό από 12 Ιαν 2017
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες Δερμάτινες Τσάντες και Αξεσουάρ που συνδυάζουν την διαχρονικότητα με σύγχρονα σχέδια.

Το πάθος μας για τα χειροποίητα δερμάτινα είδη ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια μέσα από τον χώρο των επιδιορθώσεων. Δουλεύοντας με κάθε είδος δέρματος και χειροτεχνώντας κάθε επιθυμητή λεπτομέρεια μυηθήκαμε στην τέχνη της χειροποίητης δερμάτινης δημιουργίας. Μάθαμε να ξεχωρίζουμε τις ποιότητες του δέρματος αλλά και να αναγνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχει όταν βρεθεί στα χέρια ενός δεξιοτέχνη δημιουργού.
Το 2012 κάναμε τα πρώτα μας βήματα προς τη δημιουργία των δικών μας μοναδικών σχεδίων. Η αποδοχή τους ήταν τόσο θερμή, που γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι οι πελάτες μας αποζητούσαν αυτό ακριβώς που θέλαμε να προσφέρουμε και εμείς – δηλαδή, τον συνδυασμό της διαχρονικότητας, που μόνο η χειροποίητη κατασκευή προσφέρει, με τη δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών σύγχρονων σχεδίων .
Έτσι το 2013 δημιουργήσαμε την φίρμα Lionmark και διευρύναμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας ώστε να συμπεριλαμβάνει χειροποίητες τσάντες, πέδιλα, ζώνες και αξεσουάρ.Επιπλέον, το εργαστήριό μας έχει επεκταθεί και στο χώρο των ειδικών «bespoke» παραγγελιών, για όσους πελάτες επιθυμούν την αξεπέραστη μοναδικότητα του χειροποίητου.

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΕΦΟΥ
Ρώτησε τον δημιουργό

Lionmark

10 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!