μενού

jamjar

Jo.An paintings

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 9 Μαρ 2022
Ρώτησε τον δημιουργό

Αυθεντικοί Πίνακες Ζωγραφικής σε abstract/contemporary ύφος

Ζωγραφίζω για να μοιραστώ ταξίδια φαντασίας και δημιουργικότητας, σε μονοπάτια ελευθερίας και χαράς. Είναι ο τρόπος μου να εκφράσω συναισθήματα, εσωτερικές αναζητήσεις, εμπειρίες, αλλά προπάντων είναι συναισθηματική αποφόρτιση. Προσπαθώ να αποτυπώσω τη δύναμη της κίνησης, τις φωτοσκιάσεις των σκηνικών, τη θεραπευτική χαλαρωτική ενέργεια των χρωμάτων που χορεύουν με τα σχέδια στην πίστα του καμβά. Γεμίζω τα μάτια μου με φως και ταξιδεύω με τα χρώματα ως το τελικό αποτέλεσμα, σε ορίζοντες που ίσως δεν δω ποτέ…

Όλοι οι πίνακες ζωγραφικής είναι αυθεντικοί, μοναδικοί (δεν υπάρχουν αντίγραφα) και ετοιμοπαράδοτοι. Ο χρόνος προετοιμασίας των 3 ημερών ορίζεται, προκειμένου να υπάρξει επικοινωνία με τον αγοραστή για να διευκρινιστεί αν σχεδιάζει να βάλει τον πίνακα σε κορνίζα, αλλιώς, υπάρχει η δυνατότητα από μέρους μου, να τοποθετήσω άγκιστρα ανάρτησης και προστατευτικό χαρτί στην πίσω όψη του καμβά. Κάθε πίνακας φέρει στην πίσω όψη υπογραφή του δημιουργού σε καμβά και τελάρο και αποστέλλεται με πιστοποιητικό γνησιότητας.
Χρησιμοποιώ ακρυλικά υψηλής ποιότητας,υψηλής ανθεκτικότητας στο φως(+++) και οικολογικά βερνίκια ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία σε βαμβακερούς τελαρωμένους καμβάδες.

Δημιουργός
jo_an
Ρώτησε τον δημιουργό

Jo.An paintings

13 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!