μενού

jamjar

H'ERICO

  • Λιτόχωρο Πιερίας
  • Ανοιχτό από 7 Ιουν 2021
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα φτιαγμένα με οικολογική συνείδηση.

Γεια σου!

Είμαι η Σκρέτα Παναγιώτα και ασχολούμαι με την κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων για το σπίτι πάνω από 20 χρόνια. Δημιούργησα το κατάστημα H’ERICO για να μοιραστώ της δημιουργίες μου μαζί σου! Το όνομα του brand μου είναι μια ενοποίηση των λέξεων ΧΕΡΙ και ΟΙΚΟΣ. Δηλώνοντας έμμεσα την τεχνική κατασκευής ( με το χέρι ), των αντικειμένων για το σπίτι ( οίκος).

Οι τεχνικές κατασκευής που χρησιμοποιώ προσπαθώ να είναι όσο δυνατόν φιλικές προς το περιβάλλον και κατά συνέπεια προς τον άνθρωπο. Δουλεύω με οικολογικά χρώματα και βερνίκια από πιστοποιημένες εταιρείες. Μεταποιώ υλικά που κάποιοι άλλοι θα πετούσαν όπως υφάσματα, παλιά ρούχα, γυάλινα βάζα, ξύλα κ.α.

Τα μέταλλα που χρησιμοποιώ ορείχαλκος, χαλκός και αρζαντό είναι στην φυσική τους μορφή χωρίς βερνίκι και χρώματα. Οι κολοκύθες που ζωγραφίζω και τις μετατρέπω σε κούκλες είναι δικής μου παραγωγής. Επιμελούμαι όλα τα στάδια από την φυτεία μέχρι την ζωγραφική τους, εγώ προσωπικά.

Όλα θέλω να περνάνε από τα χέρια μου και να έχω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις δημιουργίες που θα φέρω στο φως. Ακόμα και οι συσκευασίες, οι φωτογραφίες και οι καρτέλες βρίσκονται κάτω από τη δική μου προσοχή και επιμέλεια.

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με το Digital Illustration. Όλα τα σχέδια που θα δεις μπορείς να τα κατεβάσεις σε ψηφιακή μορφή και να τα χρησιμοποιήσεις για προσωπική σου χρήση. Μπορείς να τα εκτυπώσεις στον προσωπικό σου εκτυπωτή ή να τα δώσεις σε επαγγελματία και να σου τυπώσει μπλουζάκι, κάλτσες, υφάσματα στο σχέδιο που σου αρέσει!

Δύο χειροποίητα αντικείμενα είναι φυσικό να διαφέρουν μεταξύ τους. Αυτό τα κάνει μοναδικά και ξεχωριστά!

Επειδή είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου στο χέρι γι’ αυτό και είναι αδύνατον να φτιαχτεί ένα ακριβώς το ίδιο, σε περίπτωση που πωληθεί το αντικείμενο της φωτογραφίας. Φυσικά το σχέδιο θα είναι το ίδιο αλλά με πολύ μικρές αμελητέες διαφορές.

Θέλεις να αγοράσεις ένα προϊόν για δώρο; Θέλεις ΚΑΙ να το προσωποποιήσεις; Το μόνο εύκολο! Στείλε τη λέξη ΔΩΡΟ σε μήνυμα και το κείμενο της επιλογής σου και άσε τα υπόλοιπα σε μένα!

Έχεις κάποια απορία και θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;

• Στείλε μήνυμα μέσω JamJar
• Στείλε μήνυμα στο email: skretart@yahoo.gr
• Κάλεσέ με στο τηλ: 6947156040 ή στείλε μήνυμα στο viber
• Στείλε μήνυμα στο messenger μέσα από τη σελίδα μου στο facebook : https://www.facebook.com/skreta.panayiota/

Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε!!!

Δημιουργός
Γιώτα Σκρέτα
Ρώτησε τον δημιουργό

H'ERICO

26 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!