μενού

jamjar

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Κυριακή 02 Οκτωβρίου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

handmade from scratch

(276)
  • Σαλαμίνα
  • Ανοιχτό από 10 Απρ 2020
  • 1050 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες δημιουργίες από ύφασμα και όχι μόνο!

Πρωτότυπες και χαρούμενες δημιουργίες από ύφασμα, νήμα, χαρτί και όποιο υλικό μπορείς να φανταστείς! Κατασκευάζονται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, με καλής ποιότητας υλικά και πολλή αγάπη. Προσωποποιημένα ή όχι, εδώ μπορείς να βρεις από θήκες για βιβλιάρια υγείας, banner ονομάτων, τσάντες έως προσκλητήρια για το party ή τη βάπτιση του παιδιού σου.
Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ακόμα και να μου ζητήσεις να υλοποιήσω μια δική σου ιδέα όπως την έχεις φανταστεί!
Καλή περιήγηση στη σελίδα μου και follow me on https://www.facebook.com/handmadefromscratch/

Δημιουργός
Maria - Handmadefromscratch
Ρώτησε τον δημιουργό

Αξιολογήσεις Πελατών

Α
Αικατερινη Κ. στις 27/05/2022
Δυστυχώς ενώ η δημιουργός ήταν παρά παρά πολύ ευγενική και εξυπηρετική, απαντούσε άμεσα στα μυνηματα μου, το προϊόν που παρέλαβα δεν ανταποκρίθηκε καθολου στις προσδοκίες μου. Η τιμη του δεν συνάδει με την ποιότητα του. Η κορνίζα αξίας (3 € από το γνωστό παιχνίδομαγαζο) έχει πολύ κακή ποιότητα και δυστυχώς αναγκάστηκα να αγοράσω άλλη κορνίζα και να βάλω μέσα την ομορφη κατά τα αλλά κατασκευή γιατί ντράπηκα να το προσφέρω στην δασκάλα της κόρης μου! Ενώ ήταν πολύ όμορφο το consept δυστυχώς τα 28€ που έδωσα πήγαν χαμένα γιατί αναγκάστηκα να πληρώσω αλλά 15 για να αντικαταστήσω την κορνίζα.
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!