Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

G ORACLE DESIGN

(9)
  • ΑΘΗΝΑ
  • Ανοιχτό από 15 Ιουλ 2020
  • 35 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

Τα G ORACLE DESIGN empowering garments, γεννήθηκαν μέσα από μια βαθιά επιθυμία να δούμε τη μόδα με έναν διαφορετικό τρόπο, έχοντας ένα διαφορετικό κίνητρο, να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον χώρο με μια διαφορετική οπτική. Προσεγγίζοντας την Μόδα, το Στυλ, την Ένδυση γενικότερα, μέσα από μια ιδιαίτερα καινοτόμα ιδέα, που βλέπει το ίδιο το ρούχο σαν «οντότητα», που έχει την δυνατότητα να μας επηρεάζει με ένα μοναδικά αφυπνιστικό τρόπο, αγκαλιάζοντας μας με θετικότητα και μαγική αρμονία. Μέσω μιας πηγαίας σύνδεσης με την Γαία, τη Μητέρα Φύση, οι εμπνεύσεις προς σχεδιασμό και υλοποίηση γεννιούνται μέσα από το φίλτρο της καρδιάς, που λειτουργεί ως αλάνθαστη πυξίδα.
Έτσι έχοντας σαν στόχο τα ίδια τα ρούχα να λειτουργούν σαν πηγή έμπνευσης, ενδυνάμωσης και αφύπνισης, φέρνοντας στην επιφάνεια τον ενθουσιασμό και την εσωτερική μας λάμψη, δημιουργήθηκε η εταιρεία G ORACLE DESIGN empowering garments, βασιζόμενη σε ιδιαίτερες αλλά ταυτόχρονα λιτές γραμμές, με μοναδικής ποιότητας υφάσματα και ιδιαίτερα αφυπνιστικά σύμβολα που αποτυπώνονται μοναδικά στα ρούχα μας!
Θέλουμε να προσφέρουμε μέσα από τον κόσμο της μόδας, κάτι καινούργιο, ξεχωριστό και κάθε δημιουργία μας να αποτελεί ένα ταξίδι έμπνευσης και χαράς που θα μας ενώνει όλους με κάτι κοινό, την αγάπη για ζωή!!!
Κάθε μας συλλογή αποτελεί ένα «καινούργιο ταξίδι», μέσα από το οποίο μοιραζόμαστε μια ιδιαίτερη λάμψη και μοναδικότητα!

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
goracledesign
Ρώτησε τον δημιουργό

G ORACLE DESIGN

28 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Κ
Κυριακη Α. στις 28/03/2024
όλα τελεία και άψογη ποιότητα!
Κ
Κυριακη Α. στις 18/01/2024
ολα υπεροχα
Κ
Κυριακη Α. στις 10/05/2023
Άριστη επικοινωνία, ωραίες ποιότητες, ευκολοφόρετα σχέδια. Εκτιμώ ιδιαίτερα τα σταθερά, γερά υφάσματα που χρησιμοποιούν. Διακριτικά , κομψά, λογότυπα επίσης.
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!