Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

FINESTITCH

  • Χανιά
  • Ανοιχτό από 14 Ιουν 2022
  • 2 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Scrunchies & κεντιμένες tote bags

Όλα ξεκίνησαν όταν βρεθήκαμε στην Θεσσαλονίκη, η αδερφή μου και εγώ αποφασίσαμε να περάσουμε μια όμορφη μέρα ποδηλατώντας στην παραλία. Φορούσε το αγαπημένο της φόρεμα επειδή ήταν μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα. Όμως, καθώς ποδηλατούσαμε με χαρά και γέλια, αντιλήφθηκα ότι το φόρεμα της αδερφής μου είχε σκιστεί. Σταμάτησα και κοίταξα το φόρεμα με ανησυχία. Ήταν ένα αγαπημένο της φόρεμα, και είχε πολλές αναμνήσεις συνδεδεμένες με αυτό. Δεν ήθελα να αφήσω την αδερφή μου να αισθανθεί άσχημα για αυτό. Ξαφνικά, μου ήρθε μια ιδέα. Θυμήθηκα ότι η γιαγιά μας είχε μια ραπτομηχανή που δεν χρησιμοποιούσε πια. Είχα πειραματιστεί με αυτήν στο παρελθόν, κάνοντας διάφορες ραπτικές δημιουργίες. Τράβηξα την αδερφή μου από το χέρι και της είπα γεμάτη ενθουσιασμό:

"Έλα, ξέρω τι να κάνουμε με το φόρεμά σου! Θα το μετατρέψουμε σε κάτι τελείως νέο και μοναδικό!"

Πείραμε λοιπόν τον δρόμο προς το σπίτι της γιαγιάς μας, όπου η ραπτομηχανή ήταν ακόμα στο παλιό δωμάτιο της. Με ενθουσιασμό ξεκίνησα να πειραματίζομαι με την μηχανή, ψάχνοντας τον καλύτερο τρόπο για να μετατρέψω το φόρεμα σε κάτι καινούριο. Μετά από αρκετή προσπάθεια και δημιουργικότητα, κατάφερα να μετατρέψω το σκισμένο φόρεμα σε ένα μοναδικό scrunchie. Το έκοψα και το έραψα στη μηχανή, προσθέτοντας λάστιχο μέσα για να ταιριάζει στα μαλλιά. Όταν ολοκληρώσα το scrunchie, το παρουσίασα στην αδερφή μου και με χαμόγελο στο πρόσωπο της είπα:

"Δοκίμασε αυτό! Τώρα μπορείς να φοράς το αγαπημένο σου φόρεμα στα μαλλιά σου!"

Η αδερφή μου πήρε το scrunchie με ενθουσιασμό και το έβαλε στα μαλλιά της. Ήταν όμορφο και μοναδικό, αποτελώντας ένα ανεπανάληπτο αξεσουάρ που μόνο αυτή θα είχε. Το χαμόγελο στο πρόσωπο της ήταν αμετάφραστο. Έτσι, η ιστορία των scrunchies μας έλαβε μια μοναδική και αξέχαστη στροφή. Η περιπέτεια με το σκισμένο φόρεμα είχε μετατραπεί σε μια δημιουργική ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι νέο και όμορφο.

Follow us on Instagram
https://www.instagram.com/finestitch._/

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Δημήτρης Τσαντουλής
Ρώτησε τον δημιουργό

FINESTITCH

κανένα προϊόν
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!