μενού

jamjar

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Παρασκευή 19 Αυγούστου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Ev PaschaLia Millinery

(4)
  • Ηράκλεια Σερρών
  • Ανοιχτό από 16 Απρ 2018
  • 12 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα fascinators, headpieces, καπέλα, στέφανα γάμου

Η Ευαγγελία Πασχαλιά γεννήθηκε το 1981. Είναι αυτοδίδακτη δημιουργός, σχεδιάζει και κατασκευάζει χειροποίητα καπέλα, fascinators και blocked hatinators χρησιμοποιώντας υλικά όπως το sinamay, felt και ποικιλίες υφασμάτων, φυσικών φτερών και βέλο.

Έχει σπουδάσει interior design και Σχεδιασμό Αντικειμένου στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΏΝ και διατηρεί hair studio τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η επαγγελματική εμπειρία της ως hairstylist, η ανεξάντλητη φαντασία της και το πάθος για δημιουργικότητα την οδήγησαν στη κατασκευή χειροποίητων καπέλων.

Κάθε δημιουργία αποτελεί μοναδικό κομμάτι το οποίο προκύπτει μέσα από ιδέες και σχέδια που καθορίζουν οι ανάγκες και το γούστο του κάθε πελάτη.

Το καλλιτεχνικό στούντιο κατασκευής καπέλων βρίσκεται στις Σέρρες. Η δημιουργός έχει παρακολουθήσει μαθήματα κατασκευής καπέλων στο Λονδίνο και έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς καπέλων στην Ευρώπη. Έκτοτε ενημερώνεται για θέματα που αφορούν την κατασκευή του καπέλου μέσα από τα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Δημιουργός
Evangelia Paschalia
Ρώτησε τον δημιουργό

Ev PaschaLia Millinery

23 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!