Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

EriaKo

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 8 Φεβ 2017
  • 37 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ τέχνης σε πρωτότυπα σχέδια EriaKo

Τα σχέδια EriaKo αντλούν έμπνευση από τις εικαστικές τέχνες, τη μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο και την ποίηση για να παράγουν μοναδικά κοσμήματα και αξεσουάρ που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.
Λιτές γραμμές, ζωηρά χρώματα, γεωμετρική αρμονία, συνδυασμός πρώτων υλών, αισθητική αρτιότητα, σύμβολα και σημαίνοντα από την ιστορία των τεχνών, αγάπη και πολύ μεράκι για την δημιουργική διαδικασία.
Κάθε κόσμημα και αξεσουάρ δια χειρός EriaKo έχει τη δική του ιστορία να πει. Φορώντας, κρατώντας ή χρησιμοποιώντας τα χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ τέχνης EriaKo γίνεστε κοινωνοί της νοσταλγικής μελωδίας του Leonard Cohen, των ρευστών εναλλαγών του David Bowie, των σουρεαλιστικών στίχων του Ανδρέα Εμπειρίκου, του επαναστατικού θεάτρου του Dario Fo, της ποιητικής αρχιτεκτονικής της Zaha Hadid, του μυστηριακού τοπίου του Umberto Eco, της ονειρικής αφαιρετικότητας του Wu Guanzhong αλλά και πολλών άλλων. Συνδυάζοντας την τελευταία λέξη του στιλ με τις πιο δυνατές στιγμές του καλλιτεχνικού παρελθόντος, τα κοσμήματα και αξεσουάρ τέχνης Eria Ko αποτελούν την απαραίτητη πινελιά στην εμφάνισή σας αλλά και ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους σας.
Καλώς ήρθατε στον θαυμαστό καινούριο κόσμο EriaKo και καλή σας απόλαυση!

* https://www.facebook.com/eriakoeriako
** https://www.instagram.com/eriakol/

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Ήρια Κολόζη
Ρώτησε τον δημιουργό

EriaKo

73 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!