μενού

jamjar

D.O. Jewelry

(4)
  • Νίκαια- Ρέντης
  • Ανοιχτό από 26 Μαρ 2020
  • 10 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποιήτα κοσμήματα

To DO jewelry είναι ένα jamjar store στο οποίο μπορείς να βρεις υπέροχα χειροποίητα προϊόντα σε μειωμένες τιμές. Γιατί με μειωμένες τιμές;
Το store μας βοηθάει μικρές ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες κατασκευάζουν χειροποίητα προϊόντα να είναι βιώσιμες κι εσύ να αποκτάς υπέροχες δημιουργίες με έκπτωση άνω του 40%. Εδώ θα βρεις τελευταία κομμάτια από σειρές προηγούμενων σεζόν, προϊόντα από δειγματολόγια, personalasized προϊόντα από παραγγελίες που δεν παρέλαβαν και προϊόντα με μικρά ελαττώματα. Στην περιγραφή κάθε προϊόντος θα αναγράφεται πάντα ο λόγος της έκπτωσης ( "προϊόν προηγούμενης σεζόν", " ελαττωματικό προϊόν"), όπως επίσης κάποιες λεπτομέρειες ανά περίπτωση (απόχρωση η οποία δεν προστέθηκε στην συλλογή, ελάττωμα στην πέτρα του κοσμήματος).
Οι μικρές επιχειρήσεις επιβαρύνονται αρκετά από προϊόντα τα οποία έχουν επιστραφεί, προϊόντα τα οποία στην κατασκευή έχουν ένα μικρό ελάττωμα, αλλά και τελευταία κομμάτια από προηγούμενες συλλογές τις οποίες αποσύρουν για να δώσουν την θέση τους στις νέες. Όλα τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί με αγάπη, κόπο και κοστοβόρα υλικά.

Ευχαριστούμε που επισκέφτηκες το store μας!

Πάντα στην διάθεση σου!
Δ+Ο

Δημιουργός
δ + ο
Ρώτησε τον δημιουργό

D.O. Jewelry

10 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!