Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

7-11 Δεκεμβρίου θα απουσιάζουμε!!! Οποιαδήποτε παραγγελία σας θα αποσταλλεί στις 12 του μήνα το πρωί ώστε να την έχτε άμεσα πριν την χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων!!! Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Coupa Gift

(3)
  • Φλώρινα
  • Ανοιχτό από 3 Αυγ 2022
  • 15 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Προσωποποιημένες κούπες σε πολλά σχέδια με την δική σας αφιέρωση!

Με λένε Κλεονίκη, είμαι τυπογράφος και το αγαπημένο μου τύπωμα είναι αυτό πάνω σε κούπες που προορίζονται για δωράκια στους αγαπημένους μας! Για αυτό και έφτιαξα μια σελίδα αποκλειστικά αφιερωμένη στο αγαπημένο αυτό είδος που δεν λείπει από κανένα σπίτι!

Μερικές πληροφορίες για τις παραγγελίες σας:
-Όλα τα κείμενα που έχουμε στις κούπες είναι ενδεικτικά! Μπορείτε να μας πείτε να τα αλλάξουμε ή και να τα αφαιρέσουμε εντελώς.
-Στα σχόλια παραγγελίας μπορείτε να μας λέτε τι θέλουμε να γράψουμε πάνω (ονόματα, μονογράμματα, ποιήμτα, αφιέρωσεις και γενικά οποιοδήποτε κείμενο επιθυμείτε) καθώς και σε τι χρώμα θέλετε να είναι τα γράμματα!
- Κάθε κούπα είναι μοναδική και τυπώνεται τη στιγμή της παραγγελίας σας! Οι αποχρώσεις και τα μεγέθη του σχεδίου μπορεί να διαφέρουν ελάχιστα από τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στη σελίδα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε:
-Στο email [email protected]
-Στο instagram: coupa_gift

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Κλεονίκη Παρρή
Ρώτησε τον δημιουργό

Coupa Gift

32 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!