Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

CLAP

  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα
  • Ανοιχτό από 20 Μαρ 2023
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες ξύλινες κατασκευές ιδανικές για δώρο.

Η CLAP προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ξύλινες κατασκευές και διακοσμητικά, τα οποία είναι κομμένα και χαραγμένα με τη χρήση τεχνολογίας laser. Το κατάστημα ιδρύθηκε από τρεις φίλους με πάθος για τη δημιουργία στην Αθήνα.

Η ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει το κατάστημα περιλαμβάνει αντικείμενα όπως ξύλινα κουτιά, παιχνίδια, διακοσμητικά τοίχου, πίνακες και πολλά άλλα. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα με μεγάλη προσοχή και αγάπη για τη λεπτομέρεια. Επιπλέον, η χρήση της τεχνολογίας laser εξασφαλίζει την υψηλή ακρίβεια των κομματιών και την αντοχή τους στο χρόνο.

Το κατάστημα δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων και στην ευχαρίστηση των πελατών του. Οι πελάτες του καταστήματος μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα λάβουν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα διαρκέσει για χρόνια και θα προσθέσει μια μοναδική αισθητική πινελιά στο σπίτι τους. Επιπλέον, το κατάστημα παρέχει προσιτές τιμές για όλα τα προϊόντα του, δίνοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα να αποκτήσουν υψηλής ποιότητας προϊόντα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μεγάλα ποσά.

Το κατάστημα προσφέρει επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, με έμφαση στην ατομική προσέγγιση και στην ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το κατάστημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου για οποιαδήποτε απορία, πρόβλημα ή custom παραγγελία.

Τέλος, το κατάστημα προωθεί την προστασία του περιβάλλοντος. Όλα τα προϊόντα παράγονται με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και υλικά, με στόχο τη μείωση της επιβάρυνσης στο περιβάλλον. Επιπλέον, το κατάστημα χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά για τη συσκευασία των προϊόντων του, με σκοπό την ελαχιστοποίηση της περιβαλλοντικής επίπτωσης της δραστηριότητας του.

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
create like a pro
Ρώτησε τον δημιουργό

CLAP

10 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!