Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Kemal Handmade Candles

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 20 Μαϊ 2020
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

"Μαγικά χειροποίητα κεριά, εμπνευσμένα από εκθαμβωτικά σχέδια και αρώματα!"

"Σας καλωσορίζουμε σε έναν κόσμο μαγείας, όπου το κάθε κερί είναι μια μικρή τέχνη που δημιουργήθηκε με αγάπη. Τα χειροποίητα μας κεριά είναι μοναδικά, με εκθαμβωτικά σχέδια που σας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο χρωμάτων και αρωμάτων. Κάθε ένα έχει επιλεγεί με προσοχή, με ειδικές προσθήκες αρωμάτων που θα σας γεμίσουν με απόλαυση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα κεριά μας θα φωτίσουν τον χώρο σας με όχι μόνο φως, αλλά και με χαρά και ζεστασιά. Επιλέξτε τη μοναδικότητα και την ποιότητα με τα χειροποίητα κεριά μας, για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ευχαρίστηση και αισθητική στον χώρο σας."
Ακουστέ τώρα την ιστορία του Κεμάλ.
"Όταν συναντάτε το όνομά μας, Κεμάλ, ανοίγετε την πόρτα προς έναν μαγικό κόσμο. Αρχικά, μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά για εμάς, ο Κεμάλ δεν ήταν απλώς ένα όνομα. Ήταν η ταυτότητα ενός υπέροχου σκύλου-μάγου, που αρχικά ήταν πρίγκιπας και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε βασιλιά της καρδιάς μας.
Ο Κεμάλ συνόδευε τη ζωή μας για 16 χρόνια, και το όνομά του προέρχεται από το μαγικό τραγούδι του Χατζιδάκι, το "Κεμάλ". Αυτό το όνομα φέρνει μαζί του τη μαγεία και την αγάπη που μοιραστήκαμε μαζί του. Σήμερα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε μοναδικά κεριά που φέρουν το πνεύμα και τη μαγεία του Κεμάλ.
Ευγνωμονούμε που μας τιμάτε με την προτίμησή σας και σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη μαγεία αυτών των κεριών, που θα φωτίσουν τον χώρο σας με αγάπη και μαγεία, όπως έκανε και ο Κεμάλ στη ζωή μας."
Το όνομα Κεμάλ είναι πλέον ένα σύμβολο αγάπης και αφοσίωσης, καθώς τα κεριά μας φωτίζουν τα σπίτια σας, όπως ο Κεμάλ φώτιζε τη ζωή μας. Σας ευχαριστούμε για όλη σας την υποστήριξη!"

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Θεοχάρης Σαρμίδης
Ρώτησε τον δημιουργό

Kemal Handmade Candles

2 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!