Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Carino Nodo

  • Πειραιάς
  • Ανοιχτό από 4 Σεπ 2023
  • 2 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Διαφόρων ειδών χειροποίητα αξεσουάρ (τσάντες, κοσμήματα, σανδάλια, εποχικά είδη)

Είμαι ο Βασίλης ιδρυτής του Carino Nodo και συνιδιοκτήτης με την σύζυγό μου Έλενα και τον γιο μας Δημήτρη.

Η αγάπη μου για τα χειροποίητα μοναδικά είδη με οδήγησε στην δημιουργία του e-shop. Πριν από αρκετά χρόνια ξεκίνησα να ψάχνω στο διαδίκτυο και να ρωτάω τους μοναχούς στις επισκέψεις μας σε μοναστήρια για τον αυθεντικό τρόπο κατασκευής κομποσχοινιού μοναστηριακού τύπου. Χρειάστηκε πολύς χρόνος, κόπος και πολλά πολλά μέτρα νήματος μέχρι να καταφέρω να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από τότε έχω καταφέρει και έχω εξελίξει αυτή την τέχνη χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά ώστε τα προϊόντα μας να έχουν την ανώτερη ποιότητα. Κατάφερα και δημιούργησα μία μοναδική πατέντα με κούμπωμα στα κομποσκοίνια μας ώστε να μη χάνουν το σχήμα τους και να μην ξεχειλώνουν.

Με την πάροδο του χρόνου η αγάπη μας για το χειροποίητο εξελίχθηκε. Στο e-shop μας φιλοξενούμε διαφόρων ειδών χειροποίητα αξεσουάρ (τσάντες, κοσμήματα, σανδάλια, εποχικά είδη) εστιάζοντας πάντα στην ποιότητα, λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων μας.

Η φιλοσοφία μας έχει χτιστεί πάνω στις αρχές της χειροποίητης τέχνης, της μοναδικότητας, της υψηλής ποιότητας και της μεγάλης προσοχής στη λεπτομέρεια. Σκοπός μας είναι να κάνουμε κάθε άνθρωπο να νιώθει μοναδικός και ξεχωριστός φορώντας κάτι πρωτότυπο και ευφάνταστο.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λοιπόν είναι ένας χώρος στον οποίο μπορεί οποιοσδήποτε δημιουργός να εκφράσει τις απόψεις του να ανταλλάξει ιδέες και να βρει την υποστήριξη που χρειάζεται πάντα βασισμένος στην χειροποίητη καλοσύνη.

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
carino nodo
Ρώτησε τον δημιουργό

Carino Nodo

75 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!