μενού

jamjar

Bijoux the cat

  • Athens
  • Ανοιχτό από 5 Μαρ 2021
  • 2 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Δημιουργώ πλεκτά αξεσουάρ και είδη δώρου, εμπνευσμένα από παιδικές αναμνήσεις

είμαι η Μυρτώ κατασκευάζω πλεκτά αξεσουάρ και κοσμήματα.

Αγαπώ ιδιαίτερα, να φτιάχνω παιδικά κουκλάκια και γυναικεία αξεσουάρ, είτε πλεκτά είτε από υγρό γυαλί.
Άρχισα να πλέκω πριν 10 χρόνια περίπου και να κατασκευάζω πλεκτό ρούχο. Για μένα η χρησιμότητα του πλεκτού ειδικά στο ρούχο προσφέρει ζεστασιά προστασία άνεση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιστάσεις.

Μεγάλη όμως έμπνευση αντλώ από τις παιδικές κατασκευές. Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις χαρούμενα παιδικά προσωπάκια όταν ανοίγουνε ένα δώρο το οποίο τους αρέσει πολύ. Υπάρχουν γονείς που στέλνουν φωτογραφίες αρκετούς μήνες μετά την αγορά ενός πλεκτού αρκουδιού (για παράδειγμα) να το χρησιμοποιεί και να το χαίρεται ακόμα και παίρνω πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

Ακόμα και στα κοσμήματα που φτιάχνω παρόλο που δεν είναι απόλυτοι μαγικά χρησιμοποιώ οτιδήποτε μπορεί να μας δώσει μία έμπνευση γεια δημιουργία κάτι το οποίο θα μπορέσεις να μας φτιάξει την ημέρα θα μας προσφέρει ένα χαμόγελο υλικά τα οποία μπορούμε να μας ξυπνήσουν παιδικές αναμνήσεις.

Αυτό που θα ήθελα να δημιουργήσω μία μέρα είναι να έχουμε στην ντουλάπα μας είστε κοσμηματοθήκη μας αντικείμενα τοπία θα αντέξουνε μέσα του χρόνου..! Είτε αυτό είναι κάποιο κασκόλ θα της σκουφάκι κάποιο σκουλαρίκι η κολιέ και το οποίο όταν το έχουμε φορέσει έχει ζεστάνει το σώμα μας την καρδιά μας και μας έχει προσφέρει όμορφες στιγμές ή ακόμα αναμνήσεις οι οποίες μας έχουν δώσει κουράγιο και ώθηση για να προχωρήσουμε μπροστά.

Δημιουργός
μυρσινη καμπα
Ρώτησε τον δημιουργό

Bijoux the cat

11 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!