μενού

jamjar

bhome

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 4 Ιουν 2020
  • 38 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα Διακοσμητικά

Προέκταση του εαυτού σου

Ο χώρος που ζούμε, το σπίτι (home) μας, αφηγείται μια ιστορία με πρωταγωνιστές τους εαυτούς μας και τα αντικείμενα που μας εκφράζουν και αγαπάμε. Παίζει βασικό ρόλο στη ζωή μας επηρεάζοντας τη διάθεσή μας, την παραγωγικότητα και την οπτική μας προς την καθημερινότητα.

Ομόρφυνε τον χώρο σου και άλλαξε τον τρόπο ζωής σου. Κάνε τις αναγκαίες αλλαγές που θα σου προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη. Μη χάνεις την ευκαιρία και ανανέωσε το σπίτι -και την ψυχολογία σου με μοναδικά αντικείμενα.

Το bhome γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη της δημιουργού να διακοσμεί τους χώρους που ζει με μοναδικά αντικείμενα, να συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα, να εντάσσει στοιχεία του βιομηχανικού ντεκόρ και του minimal design στην καθημερινή της ζωή.

Με πολλή αγάπη και περιέργεια κατά τη διάρκεια όλων των φάσεων δημιουργίας, από την διαδικασία σχεδιασμού μέχρι την τελική κατασκευή μοναδικών αντικειμένων. Αμέτρητες ώρες δοκιμών και κατασκευή πρωτότυπων κομματιών. Πειραματισμός με διαφορετικά υλικά και τεχνοτροπίες. Όλα αυτά με μοναδικό στόχο τη δημιουργία χώρων που εκφράζουν την προσωπικότητα σας και λειτουργούν θετικά στην διάθεσής σας. Την δημιουργία αντικειμένων που σας εμπνέουν να διακοσμήσετε κάθε σας χώρο έτσι ακριβώς όπως επιθυμείτε.

Δημιουργός
sofia_
Ρώτησε τον δημιουργό

bhome

37 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!