μενού

jamjar

Αθός workshop

(7)
  • Αγγελιανά, Ρέθυμνο Κρήτης
  • Ανοιχτό από 17 Ιουλ 2017
  • 33 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα φυσικά προιόντα προσωπικής φροντίδας από βιολογικό ελαιόλαδο

Σύμφωνα με την Κρητική ντοπιολαλιά, "αθός" σημαίνει ανθός. Και ο ανθός για εμάς συμβολίζει την δημιουργία, την εξέλιξη, την ολοκλήρωση. Στο εργαστήρι "αθός", έχοντας ως βάση το εξαιρετικά παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, σε συνδυασμό με αγνές πρώτες ύλες της Κρητικής γης, βότανα και αιθέρια έλαια, δημιουργούμε σαπούνια με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης, κρέμες με φυσικό μελισσοκέρι, εκχυλίσματα βοτάνων και σαπουνοθήκες από φυσικά υλικά.
Το εργαστήριο μας διαθέτει άδεια παραγωγής καλλυντικών από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων ( ΕΟΦ ) και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαικής Ένωσης με βάση το πρότυπο ISO 22716.
Το βασικό συστατικό των προιόντων μας είναι το έξτρα παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας , ένα μέρος του οποίου προκύπτει από ιδιόκτητα ελαιόδεντρα. Συνεργαζόμαστε επίσης με τοπικούς παραγωγούς από τους οποίους προμηθευόμαστε βότανα, φρούτα, γάλα, μέλι και φυσικό μελισσοκέρι, υλικά απαραίτητα για την παραγωγή των προιόντων μας.
Η συλλογή και η επεξεργασία των πρώτων υλών μας γίνεται με φυσικές και ήπιες μηχανικές μεθόδους που δεν διαταράσσουν το οικοσύστημα. Πηγή έμπνευσης για εμάς το Κρητικό τοπίο που απαρτίζεται από διάφορα βότανα και καρποφόρα δέντρα, με την ελιά να επικρατεί, ενώ τα κρητικά προιόντα όπως το μέλι, το γάλα και φυσικά το ελαιόλαδο υπήρξαν αρωγός στην υλοποίηση της αρχικής μας σύλληψης. Ένας τόπος με έντονες επιρροές από πολλά μέρη του κόσμου μας οδηγεί σε πρωτόγνωρες και συνδυαστικές επιλογές που συμβάλλουν στην υγεία και χαρίζουν στιγμές απόλαυσης.
Όλα τα προιόντα μας παρασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στο εργαστήρι μας, στα Αγγελιανά Ρεθύμνου και σε μικρές ποσότητες ώστε να διασφαλίσουμε την εξαιρετική ποιότητα των τελικών προιόντων.
Επιθυμία μας είναι η προσωπική φροντίδα του ανθρώπου σε απόλυτη αρμονία με την φύση.

Δημιουργός
athosworkshop
Ρώτησε τον δημιουργό

Αθός workshop

18 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!