μενού

jamjar

Artemis Studio

(5)
  • Ικαρία
  • Ανοιχτό από 21 Νοε 2017
  • 17 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Πηλός, χρώμα, μέταλλο,

Το εργαστήριο κεραμικής του Artemis Studio είναι μία οικογενειακή βιοτεχνία κεραμικών που από το 1983 και μέχρι και σήμερα ασχολείται με μεράκι και αγάπη με τη δημιουργία και παραγωγή χειροποίητων κεραμικών ειδών.

Στο πωλητήριο μας, θα βρείτε μικρά αναμνηστικά, διακοσμητικά είδη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κεραμικά είδη για την κουζίνα, μουσικά κεραμικά όργανα, παιχνίδια, κοσμήματα καθώς και έργα τέχνης.

Από το 2005 στο εργαστήριο διοργανώνονται σεμινάρια ημερήσια ή εβδομαδιαία για ενηλίκους και παιδιά με θέμα την κεραμική τέχνη. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα ιδιαίτερο υλικό και να δημιουργήσουν διακοσμητικά, κοσμήματα, χρηστικά είδη, μικρά γλυπτά ή ότι άλλο φανταστούν και να πάρουν μαζί τους το δικό τους ενθύμιο από τις διακοπές.

Από το 2010 ξεκινήσαμε επίσης να δημιουργούμε και να αναπτύσσουμε το κεραμικό παιχνίδι, με διάφορες συλλογές οι οποίες πωλούνται σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα όπως το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη στην Αθήνα, το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Το κεραμικό παιχνίδι αποτελεί ευχάριστη αλλά και σημαντική ασχολία για τα παιδιά, αφού μπορεί να γεμίσει δημιουργικά τις ώρες τους και να συνδυάσει τη μάθηση με τη διασκέδαση. Οι συλλογές μας, όπως για παράδειγμα το "Ζωγράφισε με όπως σ' αρέσει" περιλαμβάνει ποικιλία σχεδίων εμπνευσμένα από την ελληνική φύση και ιστορία, συσκευασμένα μαζί με πινέλο και τέμπερες, έτοιμο για να χρωματιστεί.

Δημιουργός
Anna Meli
Ρώτησε τον δημιουργό

Artemis Studio

39 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!