μενού

jamjar

ANTONELLAS DIMIOURGIES

(18)
  • ΑΘΗΝΑ
  • Ανοιχτό από 10 Απρ 2020
  • 48 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα κεριά εμπνευσμένα από κάθε εποχή ,ξύλινες δημιουργίες εμπνευσμένες από την φύση.

Ξεκινήσαμε το μακρινό 1990 σε εργαστήριο βυζαντινής αγιογραφίας δημιουργώντας χειροποίητες εικόνες και συντηρήσεις ναών με όρεξη και μεράκι ,Μένοντας πάντα στο χώρο της χειροποίητης δημιουργίας δουλέψαμε με υλίκά ανακυκλώσιμα και φιλικά με την γή σεβόμενοι πάντα τους πελάτες μας.Το πεδίο της κηροπλαστικής το αντιμετωπίζουμε σαν δημιουργική πρόκληση για να παράγουμε μοναδικές χειροτεχνίες δεμένες με γυαλί ,ξύλο και χρώματα της φύσης.Επίσης οι ιδέες μας ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή και τις προτάσεις σας τις οποίες με χαρά θα μοιραστούμε,Στην διάθεση σας για νέες δημιουργικές ιδέες..
Antonellas dimiourgies

Δημιουργός
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΑΣΤΑ
Ρώτησε τον δημιουργό

ANTONELLAS DIMIOURGIES

81 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Δ
Δημήτρης Τ. στις 07/12/2022
Πανέμορφα και κομψά γούρια!!Εξαιρετικές δημιουργίες!!Πολύ καλή συσκευασία!! Γρήγορη αποστολή και παράδοση της παραγγελίας!!! Καλές γιορτές με υγεία!!!!
Δ
Δημήτρης Τ. στις 27/11/2022
Εξαιρετικό δημιουργία!! Πάρα πολύ ωραίο γούρι!!! Καλές γιορτές με υγεία!!!
Α
Αρετη Κ. στις 02/11/2022
Πολύ όμορφες κατασκευές... Περίμενα λίγο μεγαλύτερα τα στοιχεία στα κρεμαστά γουρια με τα καραβάκια σε σχέση με τη τιμή. Επίσης, στο ένα από τους δυο σωλήνες, αυτό με το κλειδί, υπάρχει ένα ρόδι μέσα αντί 2 που φαίνονται στη φωτογραφία. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως... Όλα καλά. Καλές γιορτές!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!