μενού

jamjar

Always Chic Handmade Jewelry

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 14 Δεκ 2020
  • 3 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποιήτα κοσμήματα φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι

Η αγάπη μου για τη χειροτεχνία και μια αφορμή με οδήγησαν στην δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων. Όταν η κόρη μου ήταν περίπου 7 στα 8 για να έχει κάτι από μένα την περίοδο που βρισκόταν στην κατασκήνωση της έφτιαξα ένα βραχιόλι από scoubidou που ήταν τότε στη μόδα. Μη ξέροντας πως να το κλείσω πήγα σε ένα κατάστημα που πωλούσε χάντρες για να μου βάλουν ενα κούμπωμα . Βλέποντας πόσο απλό και ωραίο είναι ξεκίνησε για μένα το ταξίδι στη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων . Επισκέφτηκα ένα κατάστημα που πουλούσε υλικά για την κατασκευή χειροποιητων κοσμημάτων και μαγεύτηκα από την ποικιλία των υλικών που υπήρχαν . Σιγά σιγά ξεκίνησα να αγοράζω διάφορα υλικά και να φτιάχνω τα δικά μου κοσμήματα.

Η πολύχρονη ενασχόληση μου με την κατασκευή κοσμημάτων σε συνδυασμό με την παρακολούθηση σεμιναρίων με βοήθησαν να τελειοποιήσω τις τεχνικές μου και να εξελίξω τις γνώσεις μου.

Προσπαθώ να επιλέγω υλικά ποιοτικά που να αντέχουνε στο χρόνο , με τα οποία να μπορώ να δημιουργώ κοσμήματα εντυπωσιακά που χαρίζουν κομψότητα και φινέτσα σε όποιον τα φοράει.

Τα κοσμήματα που δημιουργώ είναι μοναδικά (τα περισσότερα φτιάχνονται μόνο μια φορά) και περιλαμβάνουν διάφορετικές τεχνικές ανάλογα με το σχέδιο του κάθε κοσμήματος.

Δημιουργός
Μαρίκα Μπαρμπούδη
Ρώτησε τον δημιουργό

Always Chic Handmade Jewelry

17 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!