Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Woord - All things wood

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 16 Μαρ 2020
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα από ξύλο και ανακυκλώσιμα υλικά

Είμαι η Μαρίτσα και είμαι δημιουργός ξύλινων αντικειμένων για χρηστική και εικαστική χρήση, κυρίως από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με τη δημιουργική μεταποίηση επίπλων.
Αγαπώ ιδιαίτερα την αίσθηση του ξύλου, τα “νερά” του, τους ρόζους του, ακόμη και τις ατέλειες του. Αυτό είναι που με συναρπάζει και μου αρέσει να το αναδεικνύω. Παράλληλα αγαπώ τη ζωγραφική και το γράψιμο με το χέρι. Ο συνδυασμός αυτών με οδήγησε ώστε να γράφω αισιόδοξα μηνύματα και να ζωγραφίζω χαρούμενες εικόνες πάνω σε ξύλινους καμβάδες, με σκοπό να εμπνέουν και να ενθαρρύνουν σε μία θετική στάση ζωής.
Με έμφαση στην επαναχρησιμοποίηση (upcycling), την ανακύκλωση και την μεταποίηση, η WOORD χρησιμοποιεί κυρίως απορριπτόμενα ρετάλια, υπολείμματα ξύλου και ανακυκλωμένες παλέτες. Τα στοιχεία αυτά μετατρέπονται με την κατάλληλη επεξεργασία σε νέα πρωτότυπα προϊόντα, όπως χειροποίητα κοσμήματα από ξύλο και άλλα φυσικά και ανακυκλωμένα υλικά, ξύλινες επιγραφές, ξύλινες κρεμάστρες τοίχου, καθώς και υπηρεσίες συντήρησης, αποκατάστασης και αναπαλαίωσης επίπλων.
Η WOORD πιστεύοντας δυνατά στη δεύτερη ευκαιρία, σεβόμενη το περιβάλλον και τον άνθρωπο, παράλληλα διασώζει έπιπλα με σκοπό τη διατήρηση και τη διάδοση της ελληνικής κατασκευής. Για αυτό ανακαινίζει και μεταμορφώνει παλιά έπιπλα και αντικείμενα που «κουβαλούν» τις δικές τους ιστορίες και αναμνήσεις με σκοπό την διαχρονική αξιοποίηση τους στην οργάνωση και την διακόσμηση εσωτερικού χώρου.

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ρώτησε τον δημιουργό

Woord - All things wood

38 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!