μενού

jamjar

Vassiliki_Arts & Crafts

(3)
  • Αθήνα, Ελλάδα
  • Ανοιχτό από 31 Αυγ 2021
  • 16 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Οικολογικές πάνινες τσάντες και νεσεσέρ ζωγραφισμένα στο χέρι.

Γειά σας!

Ονομάζομαι Βασιλική και είμαι ζωγράφος. Επιτρέψτε μου να συστηθώ και να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου για τη Τέχνη καθώς και όλα όσα δημιουργώ!

Αποφοίτησα από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου στη ζωγραφική και τις γραφικές τέχνες. Παράλληλα συνεργάστηκα με διάφορους εκδοτικούς οίκους για την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων και εργαζόμουν για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Όμως πάντα ονειρευόμουν να ξεκινήσω κάτι δικό μου το οποίο θα είχε σχέση με τη Τέχνη!

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έμαθα από τους δασκάλους μου είναι πως η Τέχνης είναι σημαντικό να εκδηλώνεται σε κάθε έκφραση της καθημερινότητας μας. Να υπάρχει μέσα στα απλά καθημερινά πράγματα, όπως τα χρηστικά αντικείμενα χωρίς ωστόσο να χάνει την Ουσία της και να γίνεται απλά διακοσμητική, αλλά να έχει κάτι να μας αφηγηθεί!

Μέσα από τη ζωγραφική των έργων τέχνης αλλά και των χρηστικών αντικειμένων που δημιουργώ, όπως είναι οι υφασμάτινες τσάντες, μου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας τα πράγματα που αγαπώ!

Την Ιστορία του τόπου μας, την ομορφιά της Φύσης την καλλιτεχνική αισθητική, την επιθυμία για ένα πιο ποιοτικό τρόπο ζωής και τόσα άλλα όμορφα πράγματα!

Μέσα από τις δημιουργίες μου μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας όλες αυτές τις εικόνες και τις εμπειρίες στην καθημερινότητα σας, όπως επίσης να τις προσφέρετε στους ανθρώπους που αγαπάτε! Έτσι θα μπορείτε και εσείς με τη σειρά σας να δημιουργήσετε για εσάς και εκείνους όμορφες στιγμές και αναμνήσεις, καθώς πάντα πίστευα πως η Τέχνη πρέπει να εξυψώνει τα καλύτερα στοιχεία που έχουμε μέσα μας!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο μικρό μου Art Shop! Το οποίο συνεχώς θα εξελίσσεται μιας και ετοιμάζω καινούρια σχέδια για τη νέα σεζόν, όπως επίσης πίνακες, art prints κ.α.

Σας ευχαριστώ πολύ!
Με εκτίμηση, Βασιλική.

Δημιουργός
Βασιλική Μπλούκου
Ρώτησε τον δημιουργό

Vassiliki_Arts & Crafts

14 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!