μενού

jamjar

Vassiliki_Arts & Crafts

  • Αθήνα, Ελλάδα
  • Ανοιχτό από 31 Αυγ 2021
  • 1 πώληση
Ρώτησε τον δημιουργό

Οικολογικές πάνινες τσάντες και νεσεσέρ ζωγραφισμένα στο χέρι.

Γειά σας, ονομάζομαι Βασιλική και είμαι ζωγράφος. Επιτρέψτε μου να συστηθώ και να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου για τη Τέχνη καθώς και όλα όσα δημιουργώ.

Αποφοίτησα από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου στη ζωγραφική και τις γραφικές τέχνες. Παράλληλα συνεργάστηκα με διάφορους εκδοτικούς οίκους για την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων. Πάντα όμως επιθυμούσα να ξεκινήσω κάτι δικό μου το οποίο θα είχε άμεση σχέση με τη Τέχνη. Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έμαθα μέσα από τους δασκάλους μου είναι πως η Ιστορία της Τέχνης είναι η Ιστορία των Ανθρώπων και είναι σημαντικό να μπορεί να εκδηλώνεται σε κάθε έκφραση της καθημερινότητας μας. Να υπάρχει μέσα στα απλά καθημερινά πράγματα, όπως τα χρηστικά αντικείμενα χωρίς ωστόσο να χάνει την Ουσία της και να γίνεται απλά διακοσμητική, αλλά να έχει κάτι να μας αφηγηθεί!

Μέσα από τη δημιουργία έργων τέχνης αλλά και χρηστικών αντικειμένων, όπως είναι οι υφασμάτινες οικολογικές τσάντες, μου δίνεται η ευκαιρία να αφηγηθώ και να μοιραστώ μαζί σας τα πράγματα που αγαπώ. Την Ιστορία του τόπου μας, την ομορφιά της Φύσης και της Αισθητικής, την επιθυμία για ένα πιο ποιοτικό τρόπο ζωής, τη μαγεία της Μουσικής και τόσα άλλα όμορφα πράγματα.

Μέσα από τις δημιουργίες μου μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας όλες αυτές τις εικόνες και τις εμπειρίες στην καθημερινότητα σας, όπως επίσης να τις προσφέρετε στους ανθρώπους που αγαπάτε! Έτσι θα μπορείτε και εσείς με τη σειρά σας να δημιουργήσετε για εσάς και εκείνους όμορφες στιγμές και αναμνήσεις!

Πάντα πίστευα πως η Τέχνη πρέπει να εξυψώνει τα καλύτερα στοιχεία που έχουμε μέσα μας.
Καλώς ήρθατε λοιπόν στο μικρό μου Art Shop! Το οποίο συνεχώς θα εξελίσσεται μιας και ετοιμάζω καινούρια σχέδια για τη νέα σεζόν αλλά και πίνακες, art prints κ.α.

Σας ευχαριστώ πολύ,
Βασιλική.

Δημιουργός
Βασιλική Μπλούκου
Ρώτησε τον δημιουργό

Vassiliki_Arts & Crafts

16 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!