μενού

jamjar

UniCards

(15)
  • Κέρκυρα
  • Ανοιχτό από 13 Μαρ 2020
  • 47 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες Ευχετήριες Κάρτες

Κάθε χειροποίητη ευχετήρια κάρτα είναι ένα μικρό έργο τέχνης, φτιαγμένο με πολλή αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιλέγοντας μια χειροποίητη κάρτα, μοναδική και ξεχωριστή, μη μαζικής παραγωγής, δείχνετε στον παραλήπτη πόσο ξεχωριστός είναι για εσάς. Μαζί με τα δώρα σας, στείλτε τις ευχές σας και δείξτε στους αγαπημένους σας πόσο μοναδικοί είναι, επιλέγοντας κάρτες για κάθε περίσταση. Από την πλευρά μου, η δημιουργία κάθε χειροποίητης κάρτας έχει σκοπό να χαρίσει χαμόγελα τόσο στον αποστολέα όσο και στον παραλήπτη της, μοιράζοντας έτσι την ίδια χαρά με τον δημιουργό της.

Καλώς ήρθατε στο UniCards!

Επικοινωνία:
UniCardshop@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/UniCards-102568981169987/
Instagram: https://www.instagram.com/unicards_shop/
Pinterest: https://gr.pinterest.com/UniCardsShop/

Δημιουργός
Μαρίλυ
Ρώτησε τον δημιουργό

UniCards

240 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Δ
Δωρα Α. στις 24/09/2020
Ήθελα να αξιολογήσω με όλα τα θετικά πριν καν σταλούν οι κάρτες μου. Πριν καν τις παραλάβω. :) Και αυτό γιατί η Μαρίλυ είναι ένα πολύ εξυπηρετικό και γλυκό κορίτσι. Με βοήθησε να φτιάξω μία υπέροχη κάρτα για τα πρώτα γενέθλια της μικρής μου . Μόλις τις παρέλαβα και το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είναι υπέροχες με πολύ μεράκι σε κάθε λεπτομέρεια. CUsoon Unicards...........
Χ
Χριστοφίλη Π. στις 23/09/2020
Ωραία δουλειά!!! Εικαστικά & γραφιστικά!! Απ τις περιπτώσεις που η κάρτα μπορει να εντυπωσιάσει περισσότερο απ το δώρο!! Η δε δημιουργός: πρόσχαρη, ευγενής και δημιουργική στις προσθαφαιρέσεις που μπορει να της ζητηθούν.
Ε
Ειρήνη Π. στις 15/09/2020
Πανέμορφη καρτούλα πολύ προσεγμένη!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!