Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

GaiaNuada

  • Σκόπελος
  • Ανοιχτό από 7 Φεβ 2023
Αποστολή με
  • Courier
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα Σπιτικά Σαπούνια απο το νησί της Σκοπέλου και περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο κατάστημά μου. Είμαι η Έφη και μένω στη Σκόπελο με τον άντρα μου και την μικρή μας κόρη.

Έχω αντιμετωπίσει δερματικά προβλήματα από την παιδική μου ηλικία και όσο ζούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο πειραματιζόμουν φτιάχνοντας τα δικά μου καλλυντικά για να ανακουφίσω κάποια από τα συμπτώματά μου. Αυτό οδήγησε σε ένα παθιασμένο ενδιαφέρον για την παρασκευή σαπουνιού και τώρα (σχεδόν 10 χρόνια αργότερα) προσφέρω τη γκάμα των προϊόντων μου στο διαδίκτυο.

Το νέο μας σπίτι στη Σκόπελο ήταν μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης για την παραγωγή σαπουνιού μου. Από το μικρό μας αγρόκτημα όπου έχουμε πολλά αρωματικά φυτά και θάμνους και πολλά άλλα συστατικά που χρησιμοποιώ προέρχονται από κοπάδια κατσικιών του νησιού, μελισσοκόμους και άλλους ντόπιους παραγωγούς.

Το όνομα Gaiainuada Gaiainuada δημιουργήθηκε για να αντιπροσωπεύει ένα μείγμα στοιχειωδών δυνάμεων και πνευματικών παραδόσεων. Η Gaia, η θεά της Γης της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αντιπροσωπεύει τον φυσικό κόσμο, το φυσικό σώμα και τη γυναικεία ενέργεια. Ενώ ο Nuada, ο Θεός του Ουρανού των αρχαίων Κελτικών/Σκανδιναβικών παραδόσεων, αντιπροσωπεύει τα πνευματικά ή αιθερικά στοιχεία του σύμπαντος και την αρσενική ενέργεια.

Εύχομαι να δείξετε τόση αγάπη για τα προϊόντα μου όση η αγάπη μου να τα φτιάχνω.

Αποστολή με
  • Courier
Δημιουργός
Gaia Nuada
Ρώτησε τον δημιουργό

GaiaNuada

12 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!