μενού

jamjar

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Αγαπημένοι μου πελάτες-ενδιαφερόμενοι, λόγο προετοιμασίας για το Πάσχα, το κατάστημά μου εδώ στο jamjar θα παραμείνει κλειστό έως 25/2. Θα είμαι σύντομα πάλι κοντά σας με νέα καλούδια!!! Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με μήνυμα ή καλώντας στο τηλέφωνο 6993185875.

Ehegio

  • Ιτέα
  • Ανοιχτό από 7 Δεκ 2022
  • 5 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα κοσμήματα - Εποχιακά δώρα.

Γεια σας και καλώς ήρθατε στο κατάστημά μου στο Jamgar!

Καθώς η αγάπη μου για το χειροποίητο είναι ατελείωτη, αποφάσισα να ανοίξω αυτό το κατάστημα που αποτελείτε από κοσμήματα και εποχιακά είδη δώρου, που απευθύνεται σε κοινό που χρειάζεται λίγο από την λάμψη των κοσμημάτων για καλύτερη διάθεση καθώς και σε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν ένα χαρούμενο γιορτινό δώρο στους αγαπημένους τους.

Η πορεία μου στο χειροποίητο ξεκίνησε σε μικρή ηλικία με πρώτη ενασχόληση στην δημιουργία κοσμημάτων με πηλό. Έπειτα ασχολήθηκα και με άλλα χόμπι όπως η ζωγραφική, το ντεκουπάζ και η αναπαλαίωση επίπλων. Ασχολήθηκα και επαγγελματικά καθώς δίδασκα τις τεχνικές αυτές σε σεμινάρια καθώς και σε βίντεο όπως αυτά που βρίσκονται στο κανάλι μου (change from the cocoon) στο YouTube.

Στόχος μου δεν είναι μόνο να πουλήσω αλλά να εκφράσω τα συναισθήματά μου μέσα από τις δημιουργίες μου, ώστε να κάνω τους ανθρώπους λίγο πιο ευτυχισμένους και όμορφους!!!

Ευχαριστώ που είστε εδώ!

Με εκτίμηση
Δήμητρα Μπάκου

Δημιουργός
Δήμητρα Μπάκου
Ρώτησε τον δημιουργό

Ehegio

88 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!