Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Cochelia

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 24 Ιουν 2020
  • 5 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Η Cochelia θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των χειροποίητων υποδημάτων καθώς επίσης και αξεσουάρ.

Η Cochelia αποτελεί μία νέα ιδέα που υλοποιείται και διαχειρίζεται από την 27χρονη Κωνσταντίνα Βαζαίου, που γεννήθηκε και διαμένει στην Αθήνα της Ελλάδας.
Η Κωνσταντίνα από νεαρή ηλικία επέδειξε ενδιαφέρον και ιδιαίτερη κλίση στον τομέα του σχεδίου και της μόδας, αντικείμενα που σπούδασε και ολοκλήρωσε με επιτυχία. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το ταλέντο δεν αποτέλεσε τη μόνη κινητήρια δύναμη που την ώθησε να ξεκινήσει να εργάζεται στον τομέα των σπουδών της. Ο βίος της στο εσωτερικό μίας οικογένειας που ασχολείται εδω και δύο γενεές με το σχεδιασμό και την παραγωγή υποδημάτων, υπήρξε το θεμέλιο για την έναρξη της ενασχόλησης και πλήρους απασχόλησής της με τη μόδα. Συνυφασμένα στο βίο της είναι το ταλέντο, η αστείρευτη έμπνευσή της, καθώς και η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που προέρχεται από τον πατέρα της. Βασιζόμενη στα συγκεκριμένα στοιχεία αποφάσισε να στήσει στον ελεύθερό της χρόνο μία επιχείρηση, με στόχο την ανάδειξη χειροποίητων προιόντων της. Με βοηθό το νεαρότερο αδελφό της, ομοίως αφοσιωμένο στην τέχνη του υποδήματος, συνεργάζεται και τροφοδοτεί σήμερα ορισμένους από τους σπουδαιότερους οίκους του ελληνικού εμπορίου παπουτσιού.
Στην Cochelia οι πελάτες μπορούν να βρούν υποδήματα και παρελκόμενα για κάθε προτίμηση, με μόνιμο κοινό παρονομαστή την ποιότητα και τη μοναδική έμπνευση της δημιουργού. Όλα τα υλικά είναι ελληνικής και ιταλικής προέλευσης, ενώ τα προιόντα κατηγοροποιούνται βάσει υλικών για την κάλυψη κάθε ξεχωριστής πληθυσμιακής ιδεοληψίας (π.χ Δερμάτινα, Vegan, κλπ). Σταδιακά και ακατάπαυστα η σελίδα θα τροφοδοτείται με νέους « πειρασμούς » με σκοπό να προσεγγίσει τους πελάτες της και να τους δωρίσει τη μοναδικότητα που τους αξίζει.

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Κωνσταντίνα Βαζαίου
Ρώτησε τον δημιουργό

Cochelia

2 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!